Cyber Security Dagen

Cyber Security Dagen byder på spændende oplæg og vidensdeling indenfor cybersikkerhed og compliance, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

Dato & tidspunkt

Lokation

The Plant i Kbh & Turbinehallen i Aarhus

Hvis vi skal ruste os til fremtidens trusselsbillede, er vi nødt til at forholde os til it-sikkerhed og agere, før det er for sent. Dette vil vi gerne sætte fokus på.

Sammen med TDC Erhverv, Dansk Erhverv og Cisco gentager vi sidste års succes og slår endnu engang dørene op for det årlige event – Cyber Security Dagen den 7. marts i København og Aarhus.

Cyber Security Dagen byder på spændende oplæg præsenteret af førende eksperter og virksomhedsledere, der fortæller om deres erfaringer inden for både cybersikkerhed og compliance. Få konkrete redskaber til at øge it-sikkerheden i din virksomhed, netværke med branchen og bliv klædt på til morgendagen, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

Torsdag den 7. marts 2024, kl. 09.00 – 16.30
The Plant i København & Turbinehallen i Aarhus

Cyber Security Dagen byder på spændende oplæg og vidensdeling indenfor cybersikkerhed og compliance.

Cyber Security Awards 2024

Cyber Security Awards, er Danmarks første award show dedikeret til at hylde alle de danske virksomheder, der hver dag kæmper for et mere sikkert digitalt samfund. Formålet med prisen er også at skabe bedre transparens og åbenhed i branchen så vi sammen kan lære og løfte digitaliseringen i Danmark.

Kender du en person eller en virksomhed som fortjener at blive hædret for deres indsats indenfor sikkerhed, så send ind din nominering i dag. Det er fire kategorier man kan nomineres i. Deadline for at sende ind nomineringen er 23. februar.