CLOUD COMPUTING i den finansielle sektor

Deltag i årets Cloud Computing konferencen som har fokus på de muligheder og udfordringer, som den finansielle sektor står overfor.
Du får ITB-rabat.

Dato & tidspunkt

Lokation

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

ERFARINGER * REGULERING * LØSNINGER

Den årlige konference om CLOUD COMPUTING har fokus på de muligheder og udfordringer, som den finansielle sektor står overfor. Juridiske, regulerings- og outsourcingsmæssige forhold samt sektorens konkrete erfaringer er i centrum, når hele sektoren mødes for at udveksle viden og erfaringer.

Som ITB-medlem får du selvfølgelig 10% rabat.

CLOUD COMPUTING – SIDEN 2018

Når konferencen CLOUD COMPUTING i den finasielle sektor afholdes i 2024 er det femte gang – første afholdelse var i 2018.

Programmet for konferencen afspejler den aktuelle udvikling på området både i Danmark og internationalt. Indlæg om DORA, praktisk implementering af outsourcingbekendtgørelsen, cases om cloud løsninger og meget mere.

MYNDIGHEDER * FINANSSEKTOREN * GLOBALE LEVERANDØRER

Et erfarent talerpanel tæller såvel myndigheder, sektoren og globale leveradører – og er udvalgt med fokus på netop dette års mest aktuelle og relevante problemstillinger.

Igen i år er programmet og talerpanelets sammensætning udvalgt i tæt samarbejde med moderator på konferencen – partner, advokat, Ph.D. Michael Camphausen i, Camphausen|Co.

TORSDAG DEN 25. JANUAR 2024, KL. 09.00 – 16.30
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

PRIS
For medlemmer af IT-Branchen tildeles der 10%. For at opnå den aftalte rabat, skal man blot oplyse koden ”ITB” når man tilmelder sig. Ved SAMTIDIG tilmelding af 3 personer fra samme virksomhed, betales kun for 2 personer.

 Tilmelding senest 10. januar 2024Tilmelding efter 10. januar 2024 
KonferenceDKK 5.495,- (ex. moms)DKK 5.995,- (ex. moms)