UNMUTE dit digitale lederskab

Når du unmuter dit digitale lederskab, åbner du op for en verden af muligheder, som du ikke har i den fysiske verden.

IT-Branchen lancerer nu Inspirational Talks, hvor vi hver måned vil give dig nye energifyldte input og ideer.

Til vores første Talks, har vi inviteret Astrid Haug, der rådgiver virksomheder og organisationer om digital strategi og sociale medier og Julie Kristine Strange, CEO & Partner i Master Danmark forbi for at fortælle om det at UNMUTE sit digitale lederskab.

De mener begge, at ledere ikke til fulde udnytter alle de digitale muligheder, der er, men stiller sig tilfredse med kun at udnytte et begrænset antal af de funktioner, som den digitale arbejdsplads og den digitale forretning indeholder.

Måske fordi ”plejer” går meget godt, eller måske fordi de ikke kender dem. De har derfor skrevet en bog, der præsenterer en række discipliner, som lederen skal mestre i en verden, der bliver mere og mere digital, og hvor der samtidig skal leveres på samfundsniveau.

Det drejer sig blandt om forretningsforståelse, kommunikation, kultur, lobbyisme, kunderelationer og teknologier.

Så vær med og find ud af, hvordan du selv kan unmute dit lederskab.

Inspirational Talks

Inspiration er en stimulus, der udløser mental hjerneaktivitet, og giver dig lyst til at gøre noget kreativt eller anderledes.

Vi ved godt, at det er vigtigt konstant at holde os orienterede og dermed blive inspirerede ved at lytte, tolke og sætte nye guldkorn ind sin egen sammenhæng. Men det kan være utrolig svært at få passet det ind i en ofte travl hverdag.

Derfor har vi udviklet IT-Branchens Inspirational Talks, hvor vi vil love dig, at du vil blive inspireret af ny læring.

Inspirational Talks afholdes én gang om måneden, og vil altid være virtuelt på en times varighed. Så hold øje med vores eventkalender, og tilmeld dig de Inspirational Talks, der tiltaler netop dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *