Få tilskud på 30.000 kr. om måneden for dine udviklingsmedarbejdere

Startups og SMV’er kan søge om medfinansiering af deres udviklingsmedarbejdere, så virksomhederne slipper for at skulle sige farvel til medarbejdere pga. coronakrisen.

Få tilskud på 30.000 kr. om måneden for dine udviklingsmedarbejdere

Innovationsfonden tilbyder, gennem Innobooster People, lovende danske startup-virksomheder tilskud til at fastholde eller genansætte op til tre centrale udviklingsmedarbejdere i en periode på et år.

Formålet med Innobooster People er at gøre det muligt for lovende danske startup-virksomheder at fastholde videns- og udviklingsmedarbejdere.

Det sker i erkendelse af, at mange virksomheder gennemgår en meget svær tid, hvor mange er presset på indtjening, kapital og likviditet. Samtidig kan muligheden forhåbentligt betyde, at flere udviklingsmedarbejdere, der er blevet afskediget på grund af krisen, kan blive genansat.

Sådan ansøger du

Du kan ansøge, hvis din virksomhed opfylder et af to krav:

  • Virksomheden har samlet set tiltrukket kapital på min. 500.000 kr. i form af konvertibelt lån, kapitalindskud eller bevilling fra en ekstern investor eller fra et offentligt forsknings-, udviklings- eller innovationsprogram. Almindelige banklån eller lån med sikkerheder kan ikke medregnes.
  • Virksomheden har opnået en omsætning på mindst 2 mio. kr. i seneste regnskabsår

Derudover skal virksomheden leve op til følgende tre krav:

  • Virksomheden eller den koncern virksomheden eventuelt indgår i, må på ansøgningstidspunktet ikke være ældre end fem år.
  • Virksomheden må ikke have overtaget en anden virksomheds aktivitet, have udloddet overskud eller være opstået gennem fusion.
  • Virksomheden skal have under 50 ansatte, samt højest 10 mio. EUR i årlig omsætning eller årlig samlet balance

Innobooster People har åbent for løbende indsendelse af ansøgninger frem til 1. december 2020.

Her kan du læse mere om de specifikke krav og retningslinjer for ansøgningsmuligheden samt Q&A om ansøgningsmuligheden.

Læs mere om Innovationsfondens støtte til trængte iværksættere og virksomheder her.

Efter bl.a. pres fra IT-Branchen gav regeringen gennem hjælpepakkerne Innovationsfonden 350 mio. kr., som de skal uddele til vidensbaserede og innovative iværksættere samt små og mellemstore virksomheder, som er påvirkede af coronakrisen. Innoboster People er en del af denne pakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *