Det bruger dine konkurrenter os til

Vil du bruge medlemskabet mere aktivt, men er du i tvivl om, hvilken mulighed du skal gribe først? Så se hvordan dine konkurrenter og kollegaer fra branchen bruger os.

IT-Branchen har i dag mere end 650 it-virksomheder, og består af en skøn blanding af store og små virksomheder – danske såvel som internationale it- og teleselskaber.

Over 70% af medlemsvirksomhederne er aktive i IT-Branchen på den ene eller anden måde, og er du ikke selv kommet i gang med at prøve alle medlemskabets muligheder af, så er det helt ok.

For her følger en lille quickguide til at bruge IT-Branchen, så du får mest ud af dit medlemskab.

Brug rådgivningen – Vi er klar til at hjælpe

Mange nye medlemmer stifter hurtigt erfaring med vores rådgivere. Uanset om det drejer sig om GDPR, personalesager eller juridiske spørgsmål, står vores specialister klar til at hjælpe.

Hver anden medlemsvirksomhed bruger vores rådgivere, og vi kan se, at når de først har haft kontakt med vores eksperter, kommer de igen flere gange om året

Rådgivningen er gratis, så hvert opkald til vores hotline på 33 74 64 00 sparer dig tid og penge.

Start med en standardkontrakt

En kontrakt koster tid og penge at udarbejde – og endnu flere, hvis den ikke er lavet ordentligt.

Det kan derfor være en fordel at tage udgangspunkt i en standardkontrakt, når næste opgave skal i hus.

På den måde slipper man for at skulle opfinde den dybe tallerken eller betale i dyre domme for at få f.eks. en advokat til at skrive en kontrakt helt fra bunden.

I 2018 har vi oplevet enorm interesse for vores standard databehandleraftale, men du kan som medlem vælge mellem og downloade flere forskellige kontrakter.

Vi har på opfordring af vores mindre virksomheder udviklet it-drifts-kontraktsæt i light-versioner, så hverken du eller kunden drukner i bilag og kompleksitet. Derudover findes flere af kontrakterne også på engelsk.

Tusinder kommer til vores events. Gør du?

Næsten 2.000 personer fra vores medlemsvirksomheder deltager årligt vores mange events, der er næsten altid er gratis for ledelse og ansatte i vores medlemsvirksomheder.

Vores store events som nytårskuren, årsmødet, lederdøgnet og udbudsoverblikket samler hvert år 100-200 deltagere, så der er masser af gode netværksmuligheder, faglige indlæg og inspirerende talere klar til dig.

Vi arrangerer også gerne events for vores medlemmer, hvis du vil være kendt af flere i branchen eller på kundesiden. Kontakt Ditte Møller Kjeldsen, dmk@itb.dk/22955909, for at høre mere om mulighederne.

Dyrk netværket og få indflydelse

Mere end 350 personer fra vores medlemsvirksomheder deltager aktivt i IT-Branchens udvalg og netværk.

Det gør de for at kunne følge udviklingen i branchen, og for at udvide deres netværk – også til kundesidens beslutningstagere.

Vores mindre virksomheder er typisk med i ét af IT-Branchens netværk eller udvalg, mens de større ofte sidder med flere steder.

Kontakt Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice, bjb@itb.dk/27522524, hvis du vil have hjælp til at finde det udvalg eller netværk, der passer bedst til dig.

Rabatter – Brug dem

Endelig skal du huske at bruge de rabatordninger, der følger med medlemskabet.

Er der noget vi mangler på hylden for at kunne dække dit behov, så hører vi gerne fra dig? Kontakt Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice, bjb@itb.dk/27522524.