IT-Branchens årsmøde 2019

Årsmødet er samlingspunkt for alle medlemmer af IT-Branchen. Det er den bedste mulighed for at møde både kolleger og mulige forretningspartnere. Der er netværk, inspirerende oplæg og aktuelle debatter på programmet.

Årsmøde 2019

Dato & tidspunkt

Kategori

Torsdag den 28. marts fylder vi børssalen til bristepunktet når vi inviterer til IT-Branchens årsmøde 2019.

Årsmødet er et samlingspunkt for alle medlemmer og deltagelse er gratis. Vi inviterer til et par intense timers netværk, inspirerende oplæg og aktuelle debatter i de festlige omgivelser i den smukke Børssal.

Deltag i årsmødet og mød bl.a.

  • Iværksætter og investor samt formand for regeringens iværksætterpanel Tommy Andersen, som vil stille skarpt på barriererne for iværksættere og vækstvirksomheder – og give bud på løsningerne.
  • Erhvervsminister Rasmus Jarlov, som vil gøre status over regeringens digitale strategi og løfter – måske – sløret for, hvad der er på vej.
  • Dennis Poulsen, CEO for vækstkometen Valuer.ai, der netop har vundet prisen som ”Best Newcomer 2018” ved Nordic Startup Awards. Valuer.ai er en platform baseret på AI teknologi, der matcher innovative startups med etablerede virksomheder og investorer, så der bliver skabt det bedste grundlag for vækst og succes.
  • Stephen Alstrup, CEO for det innovative SupWiz, der for nyligt har modtaget Innovationsfondens Grand Solutions pris. SupWiz er en platform der fokuserer på at levere kundeservice og support via AI og machine learning, så du som virksomhed kan strømline og effektivisere dine processer.
  • Cecilie Waagner Falkenstrøm, AI kunstner og stifter af Artificial Mind, som vil sætte fokus på AI’s etiske og eksistentielle perspektiver. Cecilie arbejder med at inkorporere ”new media” i hendes værker, som har været udstillet i flere dele af verdenen.

Dagen bliver modereret af Esben Bjerre, som bl.a. er kendt fra Monte Carlo. Esben vil sørge for at bringe os gennem dagens tætpakkede program med god energi, og mon ikke også et godt grin?

Vær en del af IT-Branchens årsmøde 2019

Talk & tapas

Efter årsmødet er der mulighed for at netværke videre over et godt glas vin og lidt tapas. Her afslører vi også vinderen af IT-Prisen 2019.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Inden årsmødet skydes i gang, vil IT-Branchen gennemføre sin årlige generalforsamling fra kl. 14:00-15:00, som er åben for alle medlemmer. Læs mere her.


Se billederne fra sidste årsmøde her