Stå trygt på ski med en sundhedssikring

Skulle du eller dine medarbejdere være uheldige at blive syge eller komme til skade, f.eks. på en lidt for aktiv skiferie, er der heldigvis hjælp at hente.

OPDATERET 2023. IT-BRANCHEN HAR INDGÅET SAMARBEJDSAFTALE MED VELLIV.

Takket være vores samarbejde med Danica Pension, har IT-Branchens medlemmer adgang til attraktive pensions- og sundhedsforsikringer.

Danica Pension tilbyder en helhedsorienteret løsning med ét kontaktpunkt. Behandlingen kan være lige fra forebyggende tiltag, over reel behandling, til genoptræning.

Du har derved mulighed for at tegne en ordning, der sikrer dine medarbejdere hjælp under sygdom eller dækker ved tab af arbejdsevne.

Bliv dækket godt ind med Danica Sundhedssikring

Hvis du gør brug af din Sundhedssikring, vil du få kontakt med en coachuddannet Healthcare Manager, som tager ansvar for, at det afklares, hvilken støtte, indsats og behandling, der er behov for. Healthcare Manageren hjælper således med den optimale behandling.

En sundhedssikring hos Danica er bygget op ad en række moduler, bestående af et grundmodul, hvor du herefter kan udbygge med flere forskellige moduler, afhængig af hvad netop dine behov til din sundhedssikring er.

Vær dog opmærksom på, at en sundhedssikring ikke er en rejseforsikring og derfor ikke dækker akutte behandlingsbehov, der opstår på ferien.

Mulighederne er mange

Hvis du vil ringes op for en gennemgang af din virksomheds pensions- eller sundhedsaftale, eller høre mere om de konkrete tilbud og fordele du har adgang til som medlem af IT-Branchen, kan du kontakte direktør for forretning og medlemsservice Bjørn Borre eller ringe direkte til Danica Pension på 70 11 25 25