Sommer, sol og sundhedssikring

Sommeren står for døren, og skulle du eller dine medarbejdere være så uheldige at komme til skade, på f.eks. på en lidt for aktiv sommerferie, er der heldigvis hjælpe at hente, takket være vores samarbejde med Danica Pension.

Ulykke på aktiv sommerferie

OPDATERET 2023. IT-BRANCHEN HAR INDGÅET SAMARBEJDSAFTALE MED VELLIV.

Er dine medarbejdere dækket ved sygdom eller tab af arbejdsevne? Det er vigtigt at have styr på, for en lang sygemelding kan nemlig ikke kun have store personlige omkostninger for den enkelte person, men kan også ende med at være en bekostelig affære for virksomheden.

Takket være vores samarbejde med Danica Pension har du som medlem af IT-Branchen adgang til attraktive pensions- og sundhedsforsikringer, så du kan tegne lige præcis den ordning, der sikrer dine medarbejdere bedst muligt.

Bliv dækket godt ind med en sundhedssikring

Med en sundhedssikring fra Danica Pension behøver du ikke at bekymre dig om, hvad der skal ske hvis du bliver syg eller kommer til skade, du får nemlig hjælp til at finde den bedste behandling og får adgang til privathospitaler, så du slipper for at stå på lange ventelister. Du får derved de optimale muligheder for at komme hurtigt på højkant igen.

Danica Sundhedssikring er inddelt i moduler, bestående af et grundmodul, hvor du herefter har mulighed for at udbygge med flere forskellige moduler afhængig af, hvad netop dine behov til en sundhedsforsikring er.

Vær dog opmærksom på, at en sundhedssikring ikke er en rejseforsikring og derfor ikke dækker akutte behandlingsbehov, der opstår på ferien.

Lad os finde den rette løsning sammen

Hvis du vil ringes op for en gennemgang af din virksomheds pensions- eller sundhedsaftale, eller høre mere om de konkrete tilbud og fordele du har adgang til som medlem af IT-Branchen, kan du kontakte Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice eller ringe direkte til Danica Pension på 70 11 25 25.