SMV:Digital åbner ny pulje for virksomheder med digitale eksport-ambitioner

Eksporterer din virksomhed, eller har den klare ambitioner om at gøre det? Så er det nu, at du som lille- eller mellemstor virksomhed, har mulighed for at søge tilskud, når SMV:Digital fredag den 5. november åbner en ny tilskudspulje.

Fredag den 5. november åbner SMV:Digital en ny pulje. Alle små- og mellemstore virksomheder, der allerede eksporterer eller har klare ambitioner om at gøre det, kan søge om tilskud på 50-100.000 kroner til privat rådgivning om e-eksport og eksportfremmende digitale løsninger.

Tilskuddet er for virksomheden, der enten allerede eksporterer, og derfor har brug for rådgivning til digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger. Eller for virksomheden, der har klare ambitioner om at påbegynde et eksporteventyr, hvor et digitaliseringsprojekt kan bidrage. Her kunne et tilskud bl.a. bruges til at afklare hvilken platform, der er egnet til din virksomheds målgruppe eller afklaring i forhold til systemer til ordrestyring, lagerstyring eller andet.

Det er muligt at søge puljen for alle SMV’ere mellem 2-249 ansatte. Ansøgninger behandles efter først-til-mølle-princippet, hvor alle ansøgninger bliver vurderet efter følgende kriterier: Projektet realiserer virksomhedens vækstambitioner, projektet har organisatorisk og økonomisk forankring i virksomheden, og projektet har digital og teknologisk nyhedsværdi for den enkelte virksomhed.

Lyder ordningen som noget for din virksomhed, så læs mere her. Allerede nu kan du forberede dig på puljeåbningen ved at udfylde en ansøgningsskabelon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *