It-branchens kvinder vil være fremtidens ledere

Der var god stemning og rekordstort fremmøde, da vi i sidste uge slog dørene op til fjerde runde af IT-Branchens mentorordning for kvinder i it-branchen.

It-branchens kvinder vil være fremtidens ledere

I sidste uge lød startskuddet til fjerde runde af IT-Branchens mentorordning for kvinder, hvor rekord mange kvinder slog vejen forbi Børsen til speed-dating og netværk.

Aftenen startede med oplæg fra både mentorer og tidligere mentees som fortalte, hvordan mentorordningen har været med til at skabe værdi for deres personlige udvikling, kompetencer og karriere.

Efterfølgende fik mentorer og mentees mulighed for at møde hinanden over en speed-dating session, hvor de kunne lære hinanden bedre at kende, for at sikre det bedste match mellem mentor og mentee.

”At så mange kvinder har lyst til at tage del i vores mentorordning er et bevis på, hvor meget de brænder for at udvikle deres kompetencer og deres karrierer. Og det er noget vi i den grad har brug for i en branche hvor der er mangel på kvinder og kvindelige ledere,” fortæller Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation i IT-Branchen.

Blot hver fjerde stilling i it-branchen er i dag besat af kvinder.

Deltag i Kvindernes Internationale Tech-dag

For at sætte fokus på netop kvinder i it-branchen, har vi i samarbejde med Dansk Erhverv og Women in Tech stablet arrangementet ”Kvindernes Internationale Tech-dag” på benene.

Dagen igennem vil en række af branchens stærke personligheder sætte fokus på, hvordan vi kan skabe mere lige repræsentation på tværs af branchen, samt fortælle om de konkrete initiativer de selv arbejder med.

Sæt kryds i kalenderen den 6. marts og tag aktiv del i debatten!