Kvindernes Internationale Techdag

Kom til en spændende dag om kvinder i tech og erhvervslivet, hvor de gode rollemodeller er i rampelyset

It-branchens kvinder vil være fremtidens ledere

Dato & tidspunkt

Kategori

Kom til en spændende dag om kvinder i tech og erhvervslivet, hvor de gode rollemodeller er i rampelyset. En dagsorden som i kraft af teknologiens allestedsnærværende natur er mere aktuel end nogensinde før.


Meget er sket siden danske kvinder fik stemmeret i 1915 og frem til dagens globaliserede og teknologiske samfund. Men er der stadig noget at kæmpe for i dagens Danmark? To dage inden kvindernes internationale kampdag, slår IT-Branchen, Dansk Erhverv og Women in Tech dørene op til Børssalen til Kvindernes Internationale Techdag med debat og hands-on anbefalinger til, hvordan vi kommer videre med lige repræsentation i branchen.  

Måles ligestilling i lige repræsentation i magtfulde stillinger i erhvervslivet, har kvinderne stadig et stykke vej at gå. Få kvinder ender med at bruge deres uddannelse i en ledende stilling og danske tech-virksomheder er ingen undtagelse her. Men hvad kan vi gøre for at ændre på det billede? Kom og mød dem, der gør en forskel. Dem der har udviklet konkrete løsninger, og som holder et strategisk bundlinjefokus på, hvorfor det er vigtigt: Manglende arbejdskraft, fremtidens produkter, innovation, adgang til talent m.m. 

Mød blandt andre:

  • Ane Halsboe Jørgensen, Uddannelses- og forskningsminister, Socialdemokratiet
  • Anja Monrad formand for IT-Branchens styregruppe for kvindelige ledere, Senior Vice President & General Manager, Dell
  • Natasha Friis Saxberg, adm. direktør, IT-Branchen  
  • Casper Klynge, Tech-ambassadør
  • Susanne Mørch Koch, CEO, Danske Spil
  • Jens Aaløse, Koncerndirektør, TDC

Fredag den 6. marts 2020, kl. 08.30 – 13.00
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Tilmeld dig via Dansk Erhvervs hjemmeside her