IT-Branchen skifter logo og visuel identitet

Verden har forandret sig markant, siden vores første medlemmer i 1917 sendte datidens nyeste teknologiske vidunder, skrivemaskinen, i hænder på deres kunder. Derfor er det også på tide, at vi opdaterer vores identitet, visuelle stil og logo.

IT-Branchen skifter logo og visuel identitet

For ikke al for lang tid siden, handlede IT mest af alt blot om at taste information ind og vente på et output fra datamaten. En lidt firkantet verden hvor det kun var it-eksperterne, der forstod den komplicerede teknologi og kunne håndtere de avancerede maskiner.

Men sådan er det ikke længere.

I dag har teknologien fået en helt ny betydning. Den påvirker ganske enkelt alt omkring os. Fra det globale klima, samfundet og økonomien til arbejdet, familien og dig selv.

Den virkelighed skal vi også afspejle som brancheforening, og derfor har vi valgt at opdatere vores identitet, visuelle stil og logo.

IT-Branchen – Vi giver dig koden til vækst

Selvom vi som forening har over 100 år bag os, er vores fundament grundlæggende det samme. Vores opgave er enkelt fortalt at hjælpe vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse.

Men det vi vil også mere end det. Som brancheforening brænder vi for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske.

Den teknologiske udvikling betyder også, at vi som branche med tiden har fået et langt større ansvar end blot at levere data.

Ikke bare i forhold til det etiske, sikkerheden og lovgivningen. Som branche skal vi også kunne oversætte teknologiens sprog. Gøre det svære forståeligt, så teknologien bliver brugbar, og så alle ved, hvad der sker både i dag – og i morgen.

Den vision hjælper vores medlemmer os med at nå. For det er ildsjælene hos vores medlemmer, der sætter retningen for IT-Branchen og dermed også for en bedre fremtid, der gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemsvirksomheder.

Som brancheforening brænder vi sammen for at vise vejen for både den nuværende og kommende generation, så alle kan agere i et digitalt samfund.

For uanset om du er medlem, kommer fra det offentlige eller private – eller blot er dig selv, så er det vores mission at give dig koden til vækst.

Vær med i fællesskabet

IT-Branchen består af over 800 medlemsvirksomheder, der ikke bare netværker på kryds og tværs, men som også har en række politiske mærkesager, som skal være med til at forbedre rammerne både for branchen og samfundet.

Der skal lyde en stor tak til vores gode medlemmer 1508 og Peytz, der har hjulpet os med det nye logo, design og hjemmeside.

Er du nysgerrig efter at vide mere om IT-Branchens arbejde og muligheder – og er du en ildsjæl ligesom os, så er det bare at tage fat i Natasha Friis Saxberg, adm. direktør i IT-Branchen.

  • Adm. direktør

    Natasha Friis Saxberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *