Hvad er din erfaring med at arbejde hjemme?

It- og teleindustrien er klart den branche, hvor flest medarbejdere har arbejdet hjemme under coronakrisen. Derfor vil vi også gerne høre om din erfaring med hjemmearbejde.

Hvad er din erfaring med at arbejde hjemme?

75% af medarbejderne indenfor Informations- og Kommunikationsbranchen arbejdede hjemme i løbet af foråret. Normalt ligger antallet for den branche på 52%, så der er tale om et markant skift i løbet af foråret. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

”Det er typisk de videnstunge brancher, der har haft flest hjemmearbejdende medarbejdere under coronakrisen. Men det er også de brancher, der måske har haft de bedste forudsætninger. De har typisk haft det tekniske setup klar og nogle arbejdsprocesser, der relativt hurtigt kunne tilpasses remote work,” fortæller Natasha Friis Saxberg, adm. direktør i IT-Branchen.

På tværs af hele erhvervslivet var det i gennemsnit 40% af medarbejderne, der arbejdede hjemmefra under coronanedlukningen – mod 28% inden coronakrisen.

”Det bliver interessant at se, om den her kraftige stigning bliver mere permanent i de forskellige brancher, nu hvor flere har haft mulighed for at opleve fordelene ved remote work,” udtaler Natasha Friis Saxberg.

Hvordan har din oplevelse været af remote work?

Der er da heller ingen tvivl om, at der på godt og ondt er blevet afprøvet forskellige ting af for at få remote work til at fungere bedst muligt i virksomhederne.

Som brancheforening vil vi rigtigt gerne indsamle nogle af de erfaringer, som man har haft med at arbejde hjemme.

Derfor håber vi også, at du vil bruge et par minutter på at besvare dette korte spørgeskema. Netop dit svar har stor betydning for os 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *