Hello, World – Jorden har netop rundet 8. mia. mennesker

I dag har jorden rundet en milepæl, da der nu for første gang lever 8 mia. mennesker på kloden på én gang. Men det er ikke kun menneskeheden, der vokser hastigt. Det gør den digitale virkelighed også.

Hello, World – Jorden har netop rundet 8. mia. mennesker

De platforme og ressourcer, vi bruger online, udvider sig med lynets hast, og mængden vokser kun dag for dag. Og ligesom med menneskeheden kan det se ud som om, at der ingen bremser er på den digitale udvikling, som buldrer frem hver eneste sekund.

For at byde vores senest tilkomne velkommen til den nye digitale verden, har vi samlet lidt fakta om den digitale og globale udvikling, så de ved, hvad de bliver mødt med lige om lidt.

Både antallet af børn og hjemmesider vokser

Vi kommunikerer på livet løs

Mængden af data vokser hastigt

Det gør antallet af hackerangreb også

Det er dog ”kun” 5,03 mia. mennesker, hvilket svarer til 63,1% af jordens befolkning, der er på internettet i dag. På mobilen er der lidt flere af verdensbefolkningen repræsenteret. Nemlig 7,3 mia. mennesker eller hvad der svarer til 91,0% af klodens befolkning.

Der hviler derfor et stort ansvar på os, der har været på jorden i et stykke tid, om at sikre, at digitaliseringen udbredes og udnyttes optimalt til gavn for samfundet, det enkelte menneske og for verden som helhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *