Har din virksomhed styr på it-sikkerheden?

En ny kampagne fra Erhvervsstyrelsen og Industriens Fond skal ruste SMVer mod hackerangreb og sikre deres fremtidige konkurrencedygtighed.

Erhvervsstyrelsen og Industriens Fond har i anledning af den nationale cybersikkerhedsmåned i oktober lanceret kampagnen ”Er chefen cybersikker?”.

Med denne opfordrer man SMVer til at styrke deres it-sikkerhed, da disse er særligt sårbare for hackerangreb.

Kampagnen sætter bl.a. fokus på de mest forekomne it-trusler som SMVer møder – nemlig svage adgangskoder, phishing-mails og CEO-fraud. Men den gør dig også klogere på, hvad du og dine medarbejdere kan gøre for at undgå sådanne angreb.

Konkurrencedygtighed sat på spil

Behovet for denne kampagne er større end mange nok går og tror. En undersøgelse foretaget af Erhvervsstyrelsen belyser nemlig, at 1 ud af 4 af danske SMVer mangler at implementere de allervigtigste it-tiltag som f.eks. kan være at løbende opdatere sine styresystemer eller at man ikke har lavet en backup på sine data.

Uden at gøre dette, løber du en stor risiko for din virksomheds succes. Ifølge Tim Sloth Jørgensen, programchef for Industriens Fonds cyberindsats, handler det at være konkurrencedygtig i den digitale, globale økonomi om at vide, hvordan man beskytter sin virksomhed mod hackerangreb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *