Få sikret din virksomhed mod økonomiske tab

Som medlem af IT-Branchen har du adgang til rabat og fordele hos inkassovirksomheden Collectia, som kan blive din nye sparringspartner.

Collectia står ikke blot bag effektiv inddrivelse af udestående, men kan også hjælpe med at minimere risikoen for økonomiske tab og inkassosager, inden skaden er sket. De er med under hele processen fra start til slut.

Gennem kreditvurderingsværktøjet Qatchr kan du nemlig undersøge og få et indblik i dine kunders økonomiske situation, inden du handler med kunden.

Handler du med B2B-kunder, kan du bl.a. få en kreditscore med anbefalet kreditmaksimum, indblik i betalingsanmærkninger, regnskab og nøgletal.

Ved privatkunder kan du hurtigt lave en søgning på betalingsanmærkninger i gældsregister, indblik i boligforhold mm. Så der er mulighed for tidlig dialog samt tilpasning af aftaler til hver kunde.

Skulle der mod forventning opstå behov for inddrivelse af udestående, benytter Collectia AI og machine learning til at skræddersy inddrivelsesprocessen. AI bidrager til Collectias inkassoscore, som er med til at sammensætte det mest optimale inddrivelsesforløb, kommunikationsform til kunden samt sikre en effektiv inddrivelse.

Skulle der mod forventning være behov for yderligere tiltag, står Collectia klar med rådgivning, sparring samt eventuel retslig behandling.

Hvad kan AI gøre for virksomheder?

AI er på rekordtid blevet en vigtig bestanddel af danske virksomheder, og 24% af de danske virksomheder bruger nu AI som en del af deres forretning.

Mange har fejlagtigt den opfattelse, at AI hovedsageligt kan bruges til at genere personlige Netflix-anbefalinger eller chatte med brugere via en chatbot.

Men der er et kæmpe potentiale i al den AI, der kan afhjælpe os med alt det manuelle arbejde, der sker dagligt, når kontrakter, licenser, fakturaer osv. gennemlæses. Steder hvor AI ifølge en ny analyse fra PwC kan reducere tidsforbruget med 30-40%.

Collectia bruger AI i inddrivelsesprocessen til at sammensætte et effektivt inddrivelsesforløb. Din kunde tildeles en inkassoscore, som kan indikere din kundens betalingsevne samt sandsynligheden for betaling.

Få rabat hos Collectia

Som medlem af IT-Branchen har du mulighed for at spare 60% på en årsløsning hos Collectia, hvor du også kan tilkøbe kreditvurderingsværktøj Qatchr.

For at få adgang til medlemsrabatten til årsløsningen, kan du enten ringe på 77 30 14 80 eller skrive dig op via Collectias hjemmeside. Det er vigtigt, at du oplyser, du er medlem af IT-Branchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *