Er dine lønudgifter for høje eller for lave?

Få klarhed ved at deltage i IT-Branchens lønstatistik for 2023 og se, hvor din virksomhed placerer sig i forhold til lønniveauet.

Igen i år udarbejder IT-Branchen en lønstatistik som detaljeret kortlægger lønforholdene i branchen.

Den giver svar på alle spørgsmål vedrørende medarbejdernes løn- og personaleforhold, og erstatter mavefornemmelser og “jeg har hørt” med eksakt og detaljeret viden.

Statistikken er ikke blot en nyttig reference, men også et vigtigt redskab for ledelsen. Derudover kan statistikken også tjene som en indikation af, hvilke lønreguleringsfaktorer branchen som helhed vil bringe med sig til de kommende forhandlinger, fortæller Peter Fahoum, Group CFO, SEC Datacom:

For mig som CFO er det også fint, at vi i statistikken får et forecast på kommende lønregulering. Det gør, at vi kan ramme mere præcist med vores økonomiske fremskrivning.

Den giver jer præcise værdier for lønelementer som fast månedsløn, bonus og pension for fagets forskellige jobtitler opdelt efter virksomhedsstørrelse, alder og geografi.

Alt sammen væsentlige parametre og indsigter, når man skal indgå i lønsamtaler med medarbejderne: “IT-Branchens lønstatistik giver os et objektivt grundlag. Det er tal der er baseret på den reelle aflønning i branchen. Dét er et sikkert grundlag sammenlignet med statistikker vi nogle gange møder, med svingende eller meget høje tal uden hold i branchen,” tilføjer Peter Fahoum.

Deltag og modtag lønstatistikken gratis

Som medlem af IT-Branchen modtager du lønstatistikken gratis, hvis din virksomhed selv bidrager med egne tal.

Skriv til Stine Marott Normann, stine@klarreward.com, hvis du gerne vil modtage mere information og en uforpligtende invitation til at deltage.

Et vigtigt redskab for ledelsen

Lønstatistikken er udformet i dialog med vores medlemmer, og er tilgængelig for direktører og HR-ledere, men ikke for medarbejderne i virksomheden.

Alle data i den endelige statistik er fuldt anonymiserede, så det ikke er muligt at identificere hverken enkeltlønninger eller enkeltvirksomheder.

Rapporten udarbejdes af Klar Reward Agency på vegne af IT-Branchen.

 • Hej Stine,
  Jeg vil gerne modtage lønstatistikken. Lad mig venligst vide, hvad og hvornår I har behov for tal fra os.
  Vh. Karina

 • Hej Karina.

  Tak for interessen. Jeg har sendt dig en mail med indberetningsmaterialet.

  Fristen for at deltagelse er d. 29. september 2023 – brug det sikrede link, når I uploader data til os.

  Mvh Stine Normann,
  stine@klarreward.com

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *