Én SMS og din arbejdsdag er planlagt

Har fordelingen af fysiske arbejdspladser givet dig og dine medarbejdere grå hår under coronakrisen? Hos Sopra Steria har man lavet sin egen pladsbooking-bot og løst problemet.

Covid-19 har været roden til et væld af frustrationer for danske arbejdspladser. Én af disse har været særligt fremtrædende efter sommerferiens afslutning og genåbningen af kontorer – nemlig hvordan man styrer, hvor mange der er fysisk til stede på arbejdet ad gangen.

Hos mange virksomheder ender planlægningen af dette i besværlige og halvhjertede løsninger så som excel-ark.

Men hos konsulenthuset Sopra Steria har man gjort noget andet. Her har de taget tyren ved hornene og udviklet deres egen pladsbooking-bot til at håndtere den administrative opgave, det er at tildele fysiske arbejdspladser til den enkelte medarbejder.

Farvel til tunge og dyre digitale processer

Idéen med denne bot er, at den enkelte medarbejder blot sender en SMS eller ringer til en voicebot og bestiller en plads på kontoret til en given dag. Er der ledige pladser, bekræftes dette via SMS eller voicebot.

På denne måde undgår man altså at medarbejdere tager forgæves på arbejde og man kan samtidig som virksomhed nemt sikre, at de gældende retningslinjer overholdes.

Et andet aspekt er, at botten også kan give informationerne videre til f.eks. kantinen og derved kan man altså undgå spild af både madvarer og bemandingsressourcer.

Denne løsning er både nem og lettilgængelig at bruge og den kræver altså bare at medarbejderen har en mobiltelefon – man kan selv vælge om man vil bruge SMS eller tale.

Vil du høre mere om Sopra Sterias planer om at udvikle løsninger, eller sidder du med behov eller idéer til, hvordan hverdagen i jeres virksomhed kunne gøres nemmere, tryggere eller mere fleksibel, så kontakt Sopra Steria via deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *