Collectia medlemsrabat

IT-Branchen har indgået et samarbejde med inkassovirksomheden Collectia, der sikrer attraktive fordele for medlemmer

Som medlem hos IT-Branchen kan du få rabat gennem vores samarbejdsaftale med Danmarks ældste inkassofirma Collectia.

Collectia har udviklet et kreditvurderingsværktøj Qatchr, som danner rammerne for sikker og profitabel samhandel. Ved brug af kreditvurderings-platformen kan du lave en søgning, inden du handler med kunden. På den måde kan du minimere risikoen for økonomiske tab og inkassosager.

I de situationer, hvor skaden allerede er sket, og der er behov for inddrivelse af udestående, kan de også hjælpe. Collectia benytter AI og machine learning i inddrivelsesprocessen, som sammen med deres unikke inkassoscore, baseret på kundens betalingsmønstre, er med til at sammensætte det mest optimale inddrivelsesforløb, kommunikationsform til kunden samt sikre en effektiv inddrivelse.

Collectia tilbyder at være med under hele processen. Fra du starter med at undersøge kundens økonomiske situation, gennem eventuelle behov for rykker og inkassoservice, og til de tilfælde, hvor der er behov for retslig behandling og rådgivning.

At en kunde kan have udfordringer med at betale en faktura, behøver ikke nødvendigvis betyde, at der er tale om en dårlig kunde. Derfor sikre Collectia altid en respektfuld dialog med dine kunder, så de stadig har et godt indtryk af dig og din virksomhed.

Fordele som medlem af IT-Branchen

Som medlem af IT-Branchen kan du få over 60% rabat på en årsløsning hos Collectia, som giver dig adgang til billige kredittjek, rykkerservice og inddrivelse af ubetalte fakturaer. Det kan hurtigt sparer dig både tid og penge.

For at få adgang til medlemsrabatten, kan du enten ringe på 77 30 14 80 eller skrive dig op via Collectias hjemmeside. Det er vigtigt, at du oplyser, du er medlem af IT-Branchen.

Du kan læse mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *