Sommer, sol og sundhedsforsikring

Skulle du eller dine medarbejdere være uheldige at komme til skade, f.eks. på en lidt for aktiv sommerferie, er der heldigvis hjælp at hente.

OPDATERET 2023. IT-BRANCHEN HAR INDGÅET SAMARBEJDSAFTALE MED VELLIV.

Er dine medarbejdere dækket ved sygdom eller tab af arbejdsevne? Det er vigtigt at have styr på, for en lang sygemelding kan nemlig ikke kun have store personlige omkostninger for den enkelte, men kan også være en bekostelig affære for virksomheden.

Takket være et samarbejde med Danica Pension har IT-Branchens medlemmer adgang til attraktive pensions- og sundhedsforsikringer. Så du kan tegne en ordning, der sikrer dine medarbejdere med hjælp under sygdom eller dækker ved tab af arbejdsevne.

Bliv dækket godt ind med sundhedspakken

Med pensions- og sundhedssikringen fra Danica Pension behøver du ikke at bekymre dig om, hvad der skal ske, hvis du bliver syg.

Du slipper for lange ventelister og får dermed optimale muligheder for at komme hurtigt på højkant igen.

Sundhedspakken fra Danica tilbyder bl.a.:

  • Hurtig behandling på privathospitaler
  • Adgang til second opinion fra over 53.000 læger fra hele verden
  • Hjælp til det offentlige behandlingssystem
  • Stresshotline
  • Online sundhedstjek

Du kan læse mere om tilbuddet her.

En pensionsordning for branchen

Danica Pension har i dag 456 firmaaftaler og 12.198 forsikringer i danske it-virksomheder og har sammen med IT-Branchen skræddersyet en række pensionspakker til netop vores branche.

Hvis du vil ringes op for en gennemgang af din virksomheds pensions- eller sundhedsaftale, eller høre mere om de konkrete tilbud og fordele I har adgang til som medlem af IT-Branchen, kan du kontakte direktør for forretnings- og medlemsservice, Bjørn Borre, på bjb@itb.dk eller ringe direkte til Danica Pension på 70 13 23 23.