Påvirker inflationen branchens lønniveau?

Sidste år var den gennemsnitlige lønregulering på 2,5%. Men hvad bliver den i år? Det kan du finde ud af ved at deltage i IT-Branchens lønstatistik 2022.

Påvirker inflationen branchens lønniveau?

”Det store spørgsmål er, hvad de nye konjunkturer og inflation reelt har ført til af lønregulering i 2022, og hvad din virksomheds forventninger til 2023 er. Vigtig viden når du går ind i lønforhandlingerne, og gerne præcis vil vide, hvor I står i forhold til konkurrenterne,” siger Bjørn Borre,

Ved at deltage i IT-Branchens årlige lønstatistik, får du gratis indsigt i, hvordan månedsløn, bonus og pension forholder sig i forhold til over 35 forskellige stillingstyper og ansvarsområder.

Sidste år indeholdt lønstatistikken data fra over 8.000 medarbejdere, hvilket gør den til den mest omfangsrige og detaljerede lønstatistik for it-branchen.

Deltag og modtag lønstatistikken gratis

Som medlem af IT-Branchen modtager du lønstatistikken gratis, hvis din virksomhed selv bidrager med egne tal.

Skriv til Stine Marott Normann, stine@klarreward.com, hvis du gerne vil modtage mere information og en uforpligtende invitation til at deltage.

Et vigtigt redskab for ledelsen

Lønstatistikken er udformet i dialog med vores medlemmer, og er tilgængelig for direktører og HR-ledere, men ikke for medarbejderne i virksomheden.

Alle data i den endelige statistik er fuldt anonymiserede, så det ikke er muligt at identificere hverken enkeltlønninger eller enkeltvirksomheder.

Rapporten udarbejdes af Klar Reward Agency på vegne af IT-Branchen.

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *