IT-Branchen fortsætter samarbejdet med Dansk Erhverv

IT-Branchen præsenterede på generalforsamlingen i maj 2020 en ny strategi og fik af generalforsamlingen nye vedtægter, som åbner op for at nye typer virksomheder kan blive en del af branchefællesskabet.

Kontrakt

Det skete på en baggrund, hvor vi som forening står stærkere end nogensinde før, med unikke politiske resultater, Danmarks største netværk af små og store it-virksomheder, og kommercielle værditilbud, som har gjort det muligt at mangedoble medlemsantallet, så vi repræsenterer mere end 700 it og televirksomheder med mere end 40.000 ansatte.

Som led i den nye strategi, var det også naturligt at kigge vores eksisterende samarbejdsaftale med Dansk Erhverv med henblik på genforhandling af alle vilkår, da vilkårene over årene havde samlet sig i en række delaftaler, som trængte til at blive kigget igennem og samlet.

IT-Branchen kan i dag offentliggøre, at vi har fornyet aftalen med Dansk Erhverv, der også i de kommende år er branchens foretrukne samarbejdspartner.

  • IT-Branchen er fortsat uafhængig, selvstændig og Danmarks største brancheforening for IT og televirksomheder.
  • Samarbejdet giver i årene frem IT-Branchens medlemmer adgang til ydelser fra Dansk Erhverv, svarende til et basismedlemskab.
  • Ydelserne er indeholdt i prisen for medlemskab af IT-Branchen og omfatter bl.a. gratis juridisk rådgivning. Der er mulighed for opgradering til yderligere services.
  • IT-Branchen er sikret fleksibilitet og nye kanaler, til at kunne fortsætte væksten. Og vi har fået stærkere økonomiske rammer at servicere vores medlemmer for.
  • Vi glæder os til at fortsætte og udvikle services med udgangspunkt i den fælles aftale, til gavn for både nuværende og nye medlemmer.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder i medlemskabet eller har spørgsmål til samarbejdet med Dansk Erhverv, kan du kontakte Bjørn Borre, IT-Branchens direktør for forretning og medlemsservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *