Har du styr på freelancekontrakterne?

Brugen af freelancekonsulenter i den danske it-branche er stødt stigende og det er derfor vigtigt for virksomheder at have en kontrakt, der passer til netop denne type ansættelse. Sådan en kan du hurtigt og nemt få skræddersyet på IT-Branchens Kontraktportal.

Hver femte i it-branchen arbejder i dag som freelancer, og der kommer flere til i fremtiden.

Hvor man måske tidligere måtte vente på, at en eksisterende medarbejder havde tid, når et nyt it-projekt skulle gennemføres, henter flere og flere i dag arbejdskraft udefra.

Erhvervslivets efterspørgsel på digitalisering er nemlig hastigt stigende og i kraft af, at mange it-projekter skal gennemføres hurtigst muligt, så stiger efterspørgslen på freelancere også.

Derfor er det også vigtigt, at man har styr på sine kontrakter, når man hyrer freelancere.

Få en skræddersyet kontrakt hurtigt og nemt

For at et samarbejde med en freelancer forløber gnidningsfrit, er det vigtigt, at man som virksomhed har det juridiske på plads og får lavet en god kontrakt til netop denne form for ansættelse.

Det kan du heldigvis nemt gøre på IT-Branchens Kontraktportal.

Ved at svare på nogle enkle spørgsmål om freelanceren og dennes arbejde, kan du få dannet en skræddersyet kontrakt, som fungerer som den skriftlige og juridiske aftale til lige præcis jeres samarbejde.

Du finder IT-Branchens Kontraktportal her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *