Driftstab grundet kodefejl?

Med en ny aftale med Topdanmark bliver det nu muligt for IT-Branchens +700 medlemsvirksomheder at få en række attraktive og udvidede virksomhedsdækninger med rabat.

Driftstab grundet kodefejl?

”IT-Branchens medlemmer kan bl.a. få it-ansvarsdækket de eksterne konsulenter. Det betyder, at hvis en medarbejder eller en ekstern konsulent kommer til at lave en skade i forbindelse med sit arbejde, så er virksomheden stadig dækket ind,” udtaler Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice i IT-Branchen.

Løser man midlertidige opgaver i udlandet og kommer til at lave en skade der, så dækker it-ansvarsforsikringen også dette.

Bedre dækning af løsøre

Ved brand, vandskader og tyveri, bliver virksomhedens ting som f.eks. inventar, varer, computere og maskiner også dækket, ligesom medlemmer af IT-Branchen får særlige udvidelser i løsøreforsikringen.

Bl.a. er der ingen aldersafskrivning på it-udstyr. Skulle du miste eller ødelægge noget af dit it-udstyr, har tingene derfor stadig samme erstatningsværdi, som da du købte udstyret.

Samtidig er ens bærbare it-udstyr dækket i hele verden. Er du, dine medarbejdere eller eksterne konsulenter på konferencer, messer eller udfører midlertidigt arbejde i udlandet, er it-udstyret nemlig også dækket, hvis man skulle miste eller ødelægge det.

Aftalen gælder fra august

IT-Branchen gør de nye medlemsfordele tilgængelig for sine medlemmer i august, og Topdanmark tilbyder virksomhederne et besøg af en assurandør, som kan hjælpe med at gennemgå din virksomheds konkrete forsikringsbehov.

Forsikringerne skræddersyes til din virksomheds behov, så du selv kan vælge, hvordan I skal være dækket.

Du kan læse mere om fordelene i det nye samarbejde med Topdanmark her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *