Alle dine medarbejdere kan nu få 15 % rabat på private forsikringer

Som en helt ny del af IT-Branchens samarbejde med Topdanmark, kan du nu give alle dine medarbejdere en attraktiv kontant besparelse, hvis de samler deres forsikringer i Topdanmark.

Dine børn, din bil og dit hus. Listen fortsætter, når det gælder de ting, man bør forsikre.

Nu tilbyder vi i samarbejde med Topdanmark en særlig rabat på private forsikringer. Med en indboforsikring hos Topdanmark og en forsikring til hus, fritidshus, bil, motorcykel eller ulykke (også til børn) får du nemlig 15 % rabat på dine forsikringer.

Hvis dine medarbejdere er helt gennemsnitlige, så vil deres husstand bruge mellem 660 og 1.160 kroner på forsikringer om måneden. Det viser tal fra Nordea. Og så snart forsikringerne kører automatisk gennem betalingsservice-aftalen, kan de være nemme at glemme.

Det betyder også, at forsikringer er et af de steder, man kan spare rigtig mange penge over tid.

Fra hjemmet til helbredet

Ligesom vi gennem vores samarbejde med Topdanmark har gode fordele på erhvervsforsikringer, tilbyder vi nu også privatforsikringer med 15 % rabat til ansatte hos IT-Branchens medlemmer.

Topdanmark har forsikringer til alt det vigtige i dit liv og giver hurtig erstatning og hjælp døgnet rundt.

Topdanmark anbefaler, at man gennemgår sine forsikringer jævnligt, da ens behov og risici kan ændre sig over tid. En årlig opdatering af forsikringer kan sikre, at man altid er dækket bedst muligt. Husk, at et forsikringstjek ikke kun er relevant ved store livsændringer som køb af hus eller bil.

Rabatten gælder ikke for rejseforsikring, jobskifteforsikring, lønsikring, cyberforsikring, ejerskifteforsikring samt entreprise- og varebilforsikring.

Du kan ikke kombinere rabatten med andre former for rabatordninger eller produkter, der giver dig en særlig pris.

Vidste du at dit medlemskab sikrer dig en hel række rabatter?

Se alle de unikke medlemsrabatter, din virksomhed kan benytte sig af her.

 • Hej Bjørn,
  Jeg har både allerede alle mine forsikringer hos Topdanmark. Vil jeg kunne få 15% rabat på dem hvis jeg henvender mig henvender mig til Topdanmark?

 • Hej Thomas. Tak for spørgsmålet. Du er garanteret de mindst 15% rabat på de omtalte forsikringer, men aftalen kan ikke kombineres med evt. andre prisrabatter på aftalerne. Så har du idag mindre end 15% rabat på forsikringerne så ændres din rabat til 15%. Har du en eksisterende rabat der er bedre end 15% så kommer der desværre ikke mere oveni.

  Men tag fat i dem og hør hvad/om du kan spare, jeg vil oprigtigt gerne vide hvad du får ud af det i forhold til den pris du allerede kender.

  Skriv til topdk via formularen på landingpagen her
  https://www.topdanmark.dk/partner/it-branchen/#form

  NB af landing pagen fremgår det med vilkår for rabatten også:
  https://www.topdanmark.dk/partner/it-branchen/

  “*Rabatten gælder ikke for de følgende forsikringer: Rabatten gælder ikke for rejseforsikring, jobskifteforsikring, lønsikring, cyberforsikring, ejerskifteforsikring samt entreprise- og varebilforsikring.

  Du kan ikke kombinere rabatten med andre former for rabatordninger eller produkter, der giver dig en særlig pris.”

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *