Vær med i front med DIGITAL TECH SUMMIT

IT-Branchen er gået sammen med Danmarks otte universiteter og Teknologiens Mediehus om at skabe Nordens største forsknings- og techmesse DIGITAL TECH SUMMIT i efteråret 2021. Formålet er at sikre Danmarks fremtidige konkurrenceevne.

Vær med i front med DIGITAL TECH SUMMIT

Kunstig intelligens, kvanteteknologi og maskinlæring er teknologier, der er ved at forandre vores verden og blive den helt store gamechanger for danske virksomheder.

At være førende inden for digitale teknologier bliver afgørende for såvel den enkelte virksomhed som Danmarks konkurrenceevne. 

Ambitionen med den nye messe at skabe et udstillingsvindue for tech og et mødested for både forskningsmiljøer, førende tech-virksomheder og start-ups.

Her skal både udstillere og besøgende kunne diskutere teknologien og få den nyeste viden, men i høj grad også finde nye samarbejdspartnere.  

”Vi ser det som en klar fordel, at både store og små virksomheder kommer tæt på forskningsverdenen og drager direkte gevinst af de mange nye teknologier, der udvikles i disse år. Det er et samfundsmæssigt mål at løfte virksomhedernes konkurrenceevne og digitale muligheder gennem mødet med den nyeste viden fra universiteterne,” udtaler Natasha Friis Saxberg, adm. direktør i IT-Branchen.  

Mød markante virksomheder og aktører 

DIGITAL TECH SUMMIT finder sted i år den 30. november og 1. december i Øksnehallen/DGI-Byen i København, hvor tæt på 5.000 besøgende vil kunne møde 90 udstillende virksomheder.  

En række virksomheder vil vise deres nyeste teknologiske løsninger frem og invitere jobkandidater inden for, ligesom der på start-up-området vil blive præsenteret helt nye forretningsidéer.  

På messen vil også flere markante aktører indtage talerstolen. Hovedtaler og keynote er Margrethe Vestager, EU-kommissionens ledende næstformand, som vil fortælle om sine visioner for et europæisk digitalt lederskab gennem brugen af især AI.  

Du vil også kunne høre fra topforskeren Serge Belongie, professor og forskningsleder på det anerkendte Cornell University i New York, der er direktør for det kommende forskningscenter i København, AI Pioneer Centre, som skal fremme dansk forskning i AI.  

Er du interesseret i at deltage og måske også udstille på DIGITAL TECH SUMMIT, kan du læse mere på hjemmesiden her

Som medlem af IT-Branchen tilbydes du en rabat som udstiller. Kontakt Charlotte Holm Billund ved interesse.  

  • Hej skal til at skrive lidt om asimovs love, hvad er det nyeste i har på området med robot etik? Hvis i har noget spændende at byde ind med

    Mvh. Mark Wallin, studerende DTU

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *