Hjælp forskningsprojekt om digital transformation

Et nyt forskningsprojekt på Aarhus BSS, Aarhus Universitet undersøger digital transformation blandt danske virksomheder. Formålet er at blive klogere på “best practice”, hvad angår samspillet ml. IT og resten af organisationen – både på et strategisk og operationelt niveau.

Hjælp forskningsprojekt om digital transformation

Forskningen skal kortlægge de forskellige strategier, som både offentlige og private virksomheder benytter, og hvordan den digitale omstilling organiseres.

Det er målet at kunne sige noget om, hvornår bestemte strategityper og måder at organisere sig på er at foretrække.

Det er også ambitionen at komme med anbefalinger til, hvordan man gør i praksis og dermed hjælpe danske virksomheder i deres bestræbelser på at omstille sig.

Forskerne bag projektet er Michal Hron og Sune Dueholm Müller fra Institut for Virksomhedsledelse.

IT-Branchens medlemmer inviteres til at deltage i en kort survey (tager under 15 min.), der skal give vigtig indsigt i området.

Hvis din organisation har været eller er midt i en digital transformation, vil vi bede dig deltage. Resultaterne deles med IT-Branchen. Hvis du deltager, har du desuden mulighed for at vinde ét af 10 gavekort på 200 kr.

Deltag ved at klikke her.

Du er også velkommen til at bede kunder og samarbejdspartnere om at besvare spørgeskemaet.

Jo flere virksomheder der deltager, jo mere værdi kommer der ud af analysen, som vi naturligvis vil dele, når den bliver publiceret.

        1. Vi arbejder på analyserne hen over sommeren og glæder os til derefter at kunne præsentere resultaterne.

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *