Danmarks største digitaliseringsmesse udvider

Digitaliseringsmessen, der er Danmarks største event for offentlig digitalisering, udvider og vil i år også have en messedag kun for erhvervslivet.

Danmarks største digitaliseringsmesse udvider

Selvom danske virksomheder digitaliserer deres forretning som aldrig før, er der stadig en del erhvervsvirksomheder, der ikke er kommet i gang eller er i tvivl om værdien af de nye teknologiske muligheder.

Det ønsker både Erhvervsstyrelsen, KL og IT-Branchen at ændre, og derfor har de sammen lavet en Digitaliseringsmesse for erhvervslivet, hvor leverandører og de succesfulde digitale erhvervsvirksomheder kan fortælle om de mange nye muligheder overfor de forventede 1.000 deltagende erhvervsledere.

”Det skal være en messe, hvor du fra 100 udstillere og dygtige talere kan få inspiration og ideer til konkrete løsninger, der kan hjælpe din virksomhed med at blive mere effektiv og vokse. Det er en inspirationsdag, med mulighed for at møde dem, der er længst fremme i Danmark lige nu,” siger Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice i IT-Branchen.

Hvilken erhvervsleder vil du helst høre på?

IT-Branchen er lige nu ved at samle de stærkeste og mest interessante talere blandt erhvervsledere fra C25 virksomheder og gazellevirksomheder.

”Teknologien og fremtidens løsninger bliver langt mere forståelige, når der står en erhvervsleder på scenen og fortæller, hvad de konkret har gjort i deres virksomhed for at få mest ud af de digitale muligheder,” udtaler Bjørn Borre.

I den forbindelse vil vi gerne høre fra dig, hvis du har et bud på den helt rigtige case og taler, der bør være med på Digitaliseringsmessen for erhvervslivet 4. oktober i Odense.

Du skal endelig kontakte IT-Branchen på bjb@itb.dk, hvis du har en ide til en god taler med indsigt der bør deles til gavn for dansk erhvervsliv.

Vær med som udstiller eller deltager

Du kan booke din standplads allerede nu, og som udstillende leverandør får du 50% rabat, hvis du er medlem af IT-Branchen, eller hvis du i forvejen udstiller på den offentlige digitaliseringsmesse, der løber af stablen dagen før.

Som erhvervsleder kan du og dit team deltage som publikum, der er gratis tilmelding via IT-Branchens hjemmeside.

Kontakt IT-Branchen hvis du har spørgsmål til digitaliseringsmessen for erhvervslivet.