Digitaliseringsmesse for dansk erhvervsliv

IT-Branchen inviterer virksomhedsledere til digitaliseringsmesse for erhvervslivet

Digitaliseringsmessen 2019

Dato & tidspunkt

Kategori

Kom med når vi inviterer til erhvervsdigitaliseringsmesse, og sætter fokus på fordelene ved at inddrage digitalisering på et strategisk niveau i din virksomhed.

Ingen virksomhed, offentlig som privat, kan i dag komme udenom den digitale agenda. Mulighederne ved at implementere digitale processer i ens organisation, kan ikke blot lede til effektivisering, men kan også være med til at skabe innovation, produktudvikling og vækst. Alt sammen faktorer som kan være med til at styrke din virksomheds konkurrencedygtighed på markedet.

For at sætte fokus på digitalisering, er IT-Branchen, Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og Kommunernes Landsforening, gået sammen om at arrangere erhvervsdigitaliseringsmessen 2019 – og du er inviteret med!

På messen vil du bl.a. kunne høre oplæg fra:


Fredag den 4. oktober 2019, kl. 10.00 – 15.00
Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense
Se programmet og tilmeld dig he
r

Det er gratis at deltage, du skal dog skal have et cvrnummer for at kunne registrere dig som deltager.


IT-leverandører kan deltage som udstiller. Som medlem af IT-Branchen får du 50% rabat på din standplads – book din standplads her


Det kan du opleve på digitaliseringsmessen

Inspirerende oplæg og mulighed for netværk med topledere i erhvervslivet
Vi har lavet fem forskellige scener hvor du dagen igennem kan høre oplæg fra både C25 virksomheder og vækstgazeller. En række af erhvervslivets topledere vil  samtidig fortælle om deres virksomheders strategiske vækst med digitalisering som omdrejningspunkt. Messen vil desuden være den oplagte mulighed for at netværke med erhvervslivts største forandringsskabere og initiativtagere, og giver dig mulighed for at søge inspiration og få viden om, hvordan andre virksomheder i erhvervslivet har arbejdet med digitalisering.

Få gode råd og vejledning om finansiering
Du vil på messen også have mulighed for at høre oplæg om erhvervslivets strategi med digitalisering og hvordan de offentlige myndigheder kan hjælpe dig. Samtidig får du overblik over, hvordan du kan skyde genvej til rådgivning eller hurtig finansiering, så din virksomhed kan blive klar til den digitale omstilling.

Mød med mere end +70 leverandører
Dansk erhvervsliv mangler et overblik over mulighederne for digitalisering. Det får du samlet her, når vi samler +70 af erhvervslivets it-leverandører. I samarbejde med Dansk Erhverv arrangeres guidede ture i messeområdet, med besøg hos de virksomheder og løsninger, der er særligt relevant for netop dit forretningsområde. Du kan bl.a. opleve løsninger fra disse leverandører og rådgivere: Biometric SolutionsFujitsu A/SAdd-On productsBDOBluewhaleBusinessNowCabanaCibicomCIM MobilityClever ChoiceConference ManagerContour Design Nordic, CrossWorkersCV PartnerDafolodania softwareDatatilsynetDectelDevoteamDitmerDroids Agency, e-Boksedgemo,GeoinfoGreenbyteiEDIIntraNoteiSpocJO InformatikLegalTech DenmarkLigaMediaconnectMiralixMjølner InformaticsNetcompany,NetteamOmadaOracle DanmarkPolyPos OneProActivePuzzelReflectiveScandi SystemEdoraSelvbetjening.nuSignaturgruppen, SimplySoTaxonTOPdeskUiPathVisioSignVitec MVZAGG InternationalZylinc