Masser af nyt på vej

Sommerferien er efterhånden slut, og der har forhåbentligt været rig mulighed for at lade batterierne op. Vi tager nemlig hul på et travlt og ekstremt spændende efterår i IT-Branchen med masser af mulighed for at engagere sig i branchen og i vores netværk.

Masser af nyt på vej

COVID-19 kan desværre stadig mærkes mange steder i erhvervslivet, og vi arbejder derfor på et forslag til en digital genopretningspakke til de danske virksomheder. Et initiativ der ikke bare skal hjælpe her og nu, men også ruste især SMV’erne mod fremtidige kriser.

Vi arbejder på en helt ny kontraktportal med opdaterede standardkontrakter, som alle vores medlemsvirksomheder kan gøre brug af. Portalen lanceres til efteråret.

Vi har etableret et nyt forsikringstilbud til alle medlemmer, hvor du bl.a. kan lade jeres løst tilknyttede konsulenter være omfattet af jeres unikke IT-Branchen it-ansvars-dækning.

Alt det og meget mere vil du høre meget mere om senere.

Ny sæson, nye agendaer

Tirsdag d. 6. oktober åbner Folketinget og det markerer et nyt folketingsår med mange spændende sager på programmet. Bl.a. en opdateret strategi for AI, rammerne for 5G, mulig regulering af sociale medier, kamp mod nye afgifter på mobiltelefoner mv.

Det betyder også et travlt efterår for vores mange aktive udvalg, der arbejder med at sætte branchens agendaer på den politiske dagsorden. Og det afspejler sig i nogle af efterårets helt store brancheevents, som du allerede nu kan tilmelde dig.

I september har vi en AI-høring på Christiansborg, hvor vi vil have fokus på Danmarks ambitioner, og hvordan vi bruger kunstig intelligens til at styrke faglighed, etik og lighed.

Du kan også glæde dig til årets aktuelle konference om digital infrastruktur, Tele2020, i november, mens efteråret også som altid står i Udbudsoverblikkets tegn.

Derudover har vi en lang række lokale og regionale events samt webinarer, hvor vi kommer rundt om alt fra VR/AR og rekrutteringsudfordringer til bæredygtig omstilling og kontoryoga.

Hjælp med at give alle børn digitale kompetencer

Det er ikke kun erhvervslivet, der starter op igen efter sommerferien. Det gør landets folkeskoler også, og her kæmper vi med IT-Branchens Coding Class-initiativ, for at alle børn, og ikke kun de særligt heldige, får digitale kompetencer til fremtiden.

Igen i år har vi brug for virksomheder, især i København, Odense og Århus, der har mulighed for at få en skoleklasse forbi i et par timer.

Vi arbejder for, at få flere kommuner og skoler med ombord og glæder os til, at vi i efteråret skal i gang også i Grønland

Så velkommen tilbage fra sommerferien. Vi glæder os til at se endnu mere til dig og din virksomhed i 2. halvdel af 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *