Undgå bøvl – Vi guider jer til at komme på børsen

Der er mange fordele, men også faldgruber ved en børsnotering. Og I kan nemt komme på glat is, hvis I ikke har orden i penalhuset. Få hjælp i vores step for step guide til en IPO, så hverken bestyrelse, investorer eller virksomhed kommer galt af sted.

At blive børsnoteret er en af de største beslutninger i en virksomheds livstid. Samtidig er det en af de bedste veje til at skaffe kapital til virksomhedens vækstrejse og øge jeres markedsværdi.

Men hvis der ikke er orden i baglandet, kan I risikere at tabe ansigt i pressen og over for jeres eksisterende investorer. På vores temaside om børsnotering har vi samlet tips, tricks og gode råd til, hvordan I laver en vellykket IPO.

For mange virksomheder er det første skridt dog at afgøre, om en børsnotering overhovedet er relevant. Vi har derfor lavet et hurtigt overblik over, hvad I skal holde jer for øje, hvis I overvejer en børsnotering.

Fordele og ulemper ved børsnotering

Hvis du vil vide mere om kapital og iværksætteri

IT-Branchens Policy board for kapital og iværksætteri arbejder løsningsorienteret med problemstillinger relateret til branchens udfordringer og rammevilkår for kapital og vækst gennem en tæt dialog og samspil med aktører i økosystemet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *