Hvordan er sikkerhedsniveauet i dansk erhvervsliv?

Igen i år undersøger vi sammen med PwC niveauet for cyber- og informationssikkerhed i dansk erhvervsliv, og du kan bidrage.

Hvordan er sikkerhedsniveauet i dansk erhvervsliv?

Den digitale udvikling tager fart som aldrig før, og det betyder en voksende trussel fra cybercrime. Derfor er cyber- og informationssikkerhed et vigtigt område for mange virksomheder at prioritere.

Ved at svare på PwC’s Cybercrime Survey 2019 kan du være med til at præge debatten og bidrage til, at vi sammen kan give et retvisende billede af erhvervslivets modenhedsniveau inden for cyber- og informationssikkerhed.

Som noget særligt i år vil 2019-udgaven af PwC’s Cybercrime Survey dykke ned i den nationale cyberstrategi og b.la. undersøge, om strategien har påvirket virksomhederne.

Spørgsmålene i undersøgelsen er tilpasset to overordnede målgrupper:

• Medlemmer af direktionen/ledelsen (f.eks. CEO, CFO, CRO, COO, CTO og CIO) – tager ca. 5-7 min.
• Sikkerhedsansvarlige og sikkerhedsmedarbejdere (f.eks. CISO, it-chefer, interne revisorer, compliance-medarbejdere, driftschefer, it-medarbejdere, mv.) – tager ca. 10-15 min.

Del gerne linket med relevante kollegaer i din virksomhed og via dit netværk: https://pwc.qualtrics.com/jfe/form/SV_czEr2miC3c1dE0Z?source=8

Alle besvarelser er som udgangspunkt anonyme, med mindre man vælger at udfylde den afsluttende kontaktformular.

Undersøgelsen foretages med opbakning fra Finans Danmark, DI Digital, IT-Branchen, Dansk Erhverv, Center for Cybersikkerhed, KITA, Rigspolitiet NC3, Rådet for Digital Sikkerhed, ISACA og Microsoft.

Hvis du vil vide mere

Her kan du læse Cybercrime Survey 2018

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vores it-sikkerhedsudvalg laver, og hvad vi vil med vores mærkesag omkring etik, privacy og sikkerhed, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i Martin Jensen Buch.