Kig forbi til Coding Class finalen 2021

Igen i år byder vi på et festfyrværkeri af en dag, når der afholdes Coding Class finale den 22. juni. Det bliver et event, der vil være spækket med masser af underholdning, prominente gæster og naturligvis kåringen af årets vindere.

Endnu et folkeskoleår, hvor mange af vores medlemsvirksomheder har haft besøg af Coding Class, er ved at gå på held.

Det betyder, at der igen i år skal holdes et brag af en festlig afslutning for de mange skolebørn der har deltaget og også, at vi kårer nogle af de allerbedste projekter til vindere af Coding Class finalen 2021.

Hvis din virksomhed har haft Coding Class på besøg i løbet af året eller du overvejer om I skal være med næste år, så har I altså nu muligheden for at kikke forbi og se nogle af de seje løsninger eleverne er kommet frem til.

I år kårer vi vindere i 3 kategorier, nemlig gaming, kodning og innovation. Og der vil blive heppet med fra bl.a. Odenses borgmester og Københavns børne- og ungeborgmester, når det går løs.

Ligesom sidste år vil Coding Class finalen i år foregå virtuelt. Men det afholder os bestemt ikke fra at kunne byde på et underholdende og interaktivt event med et spækket program.

Udover at møde årets finalister og at være med, når den bedste løsning kåres, så kan du og børnene der følger med rundt omkring i Danmark, også se frem til at møde en masse spændende gæster.

Blandt andet vil årets dommerpanel inkludere ingen ringere end den danske Counter Strike spiller Casper ”cadiaN” Møller, der er en af verdens aller bedste.

Du vil også få tips og tricks til at bage den perfekte cupcake, når Karl, der var finalist i Den store juniorbagedyst, lægger vejen forbi, ligesom Nick fra dansegruppen Robot Boys vil sørge for, at dine robot dansetrin sidder lige i skabet.

Kig selv forbi eller sæt evt. finalen på storskærm i kantinen når det går løs tirsdag d. 22. juni kl. 12.15. Mere information om eventet og om, hvordan du kan følge med vil blive offentliggjort snarligt.

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *