It-virksomhed vinder prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge

For 16. gang var Abakion at finde blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser, da Great Place To Works årlige kåring løb af stablen. I år vandt de prisen for Danmarks Bedste Arbejdsplads For Unge.

It-virksomhed vinder prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge

Ligesom hos så mange andre it-virksomheder, er der hos Abakion masser af sociale arrangementer, fester og medarbejdergoder.

Grunden til at de i år vandt prisen for Danmarks Bedste Arbejdsplads For Unge er da også, at de gør mere end det. At de allerede fra starten tager hånd om de unge og giver dem mulighed for at bidrage og udvikle sig.

For når de unge starter hos Abakion, skal de med det samme opleve en varm atmosfære, hvor man interesserer sig og bekymrer sig om hinanden.

Struktureret graduate program og boblekoncepter

100% af medarbejderne under 35 år fortæller i tilfredshedsmålingen, at de følte sig velkommen som ny på arbejdspladsen.

En af årsagerne til den høje tilfredshed kan være Abakions Graduate Program.

Allerede fra første dag får man tildelt en mentor, der bliver ens sparringspartner, og er med til at udarbejde en personlig udviklingsplan for en.

Samtidig bliver de unge opfordret til at deltage i fælles-, intern træning, 1:1 træning samt eksterne kurser, så de hurtigt får styrket deres kompetencer yderligere.

Og så bliver de fra dag ét også opfordret til at byde ind med nye og kreative løsninger samt bidrage med den viden, som de har taget med fra deres uddannelse. Abakions unikke boblekoncept sikrer, at unge medarbejdere straks kan deltage i tværgående projekter og tidligt kan udvikle sin nytænkning, projektledelse og relationelle kompetencer.

”Hvis du har en idé, og du brænder for noget, får du altid lov til at løbe med bolden på det. Anerkendelse og ansvar kommer altid til dem, som viser engagement for noget – og det er uanset om du er graduate, principal eller leder,” fortæller en af de unge ansatte.

Skulle en ide eller et projekt fejle, er det ikke en fiasko. Tværtimod opfordrer man medarbejderne til at prøve nye ting af, da det under alle omstændigheder gør dem dygtigere undervejs.

Og som en anden ung medarbejder siger: ”Kulturen i virksomheden er helt unik, og noget som skal opleves. Det er nemt at snakke om, men svært for nogle at forstå. Vi har det rigtig godt, og det er tydeligt, at chefgruppen har gjort en dyd ud af, at kulturen er noget af det, som bærer forretningen. De stoler på, at deres medarbejdere gør ting i god tro og vil yde det bedste for virksomheden.”

Du kan læse den fulde artikel hos Great Place To Work.

Om Abakion

Abakion, der leverer ERP, CRM, BI og Web-løsninger baseret på Microsoft-teknologi, har været igennem en voldsom vækst siden opstarten i 2000 og beskæftiger i dag godt 180 medarbejdere.

I dag ejer to af de oprindelige partnere 60% af Abakion. De sidste 40% ejes af et medarbejderselskab, der blev stiftet i 2007.

Danmarks Bedste Arbejdspladser

Hvert år udnævner Great Place to Work Danmarks Bedste Arbejdspladser, hvor de bedste arbejdspladser for store virksomheder (500+ medarbejdere), mellemstore virksomheder (50-499), små virksomheder (20-49) samt it-virksomheder kåres inkl. en række specialpriser.

Kåringen sker på baggrund af medarbejderundersøgelser, der vægter 75% samt en kulturprofil, der vægter 25%. Du kan læse mere om baggrunden for kåringerne her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *