Deltag i IT-Barometer 2023

Hvor ligger it-branchens største udfordringer? Og hvad er det, vi og politikerne skal have ekstra fokus i 2023? Det kan du være med til at bestemme.

Deltag i IT-Barometer 2023

Vi har brug for dig, og håber, at du vil bruge 2-3 minutter på at besvare dette års IT-Barometer.

Hvert år tager vi temperaturen på den danske it-branche, så vi kan blive skarpe på de rammer, som vi brancheforening og politikerne skal være med til at skabe for it-branchen.

Dine svar hjælper os derfor ikke blot med at forstå mulighederne og udfordringerne i branchen, men også til at sætte agendaen for vores indsatsområder – både politisk og erhvervsmæssigt.

På denne måde er du med til at sikre, at vi kan gøre vores ypperste som brancheorganisation for at skabe mest mulig værdi for din virksomhed, vores medlemmer og samfundet som helhed.

På forhånd tak for dine svar.

 • Mit største ønske, som IT-iværksætter, er et stop for eller en begrænsning af offentlige IT-projekter. Dette vil frigive udviklere til den private sektor, og reducere løn-presset. Man gør det samme i byggeriet når der er risiko for overophedning. Men IT-sektoren har været overophedet i de sidste 15 år. Jeg savner generelle spørgsmål i jeres spørgeskema, hvor man kan komme med den slags kommentarer.

  1. Tak for din kommentar, Jonatan! Vi tager den med i vores videre arbejde.

   Bedste hilsner
   Anne
   Kommunikationsmedarbejder

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *