Deltag i IT-Barometer 2022

Hvor ligger it-branchens største udfordringer i 2022, og hvad er det, vi og politikerne skal have ekstra fokus på for at forbedre vilkårene din virksomhed og branchen som helhed? Det kan du være med til at bestemme.

Deltag i IT-Barometer 2022

Hvert år tager vi med IT-Barometeret temperaturen på den danske it-branche, så vi efterfølgende kan blive skarpe på ikke bare vores egne prioriteter, men også i forhold til de rammer, som vi og politikerne skal være med til at skabe omkring it-branchen.

Dine svar hjælper os derfor ikke blot med at forstå mulighederne og udfordringerne i branchen, men også til at sætte agendaen for vores indsatsområder – både politisk og erhvervsmæssigt.

Brug derfor gerne 3-4 minutter på at besvare IT-Barometer 2022.

På denne måde er du med til at sikre, at vi kan gøre vores ypperste som brancheorganisation for at skabe mest mulig værdi for din virksomhed, vores medlemmer og samfundet som helhed.

Har du lyst til at modtage resultatet af IT-Barometer 2022, skal du blot huske at skrive din e-mail til sidst i spørgeskemaet. Så sender vi det til dig, når de ligger klar i marts måned.

På forhånd tak for dine input og svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *