Ses vi til Folkemødet?

Folkemødet på Bornholm er tilbage og det samme er IT-Branchen. Vær med, når vi indtager solskinsøen til en debat om digitaliseringens indflydelse på fremtiden og mød os efterfølgende til en drink og en hyggelig omgang netværk.

Efter sidste års aflysning vender Folkemødet på Bornholm i år trods alt tilbage. For at kunne lykkes med det, har Folkemødet skulle tænke kreativt og i nye mere digitale formater og her har IT-Branchen stillet op med inspiration og sparring fra et stærkt hold af de digitale bureauer.

Det resulterede bl.a. i et samarbejde med Sopra Steria om at gøre Folkemødet mere digitalt.

IT-Branchen har været fast inventar på Folkemødet gennem alle årene og vil igen i år være med på Bornholm, hvor vi inviterer til en spændende debat den 17. juni kl. 17.00. Her samler vi et stærkt panel med indsigt i den digitale udvikling til en diskussion om de globale megatrends – og om disse vækker begejstring eller frygt.

Under overskriften ’tech-stase eller tech-fobi’, vil debatten afdække tre temaer på tre kvarter:

  • Digitaliseringen har bragt Danmark relativt godt gennem coronakrisen – men er der folkelig opbakning, eller ser vi en stigende skepsis overfor digitaliseringen?
  • Når vi lægger coronaen bag os, kan vi igen vende os mod klimakrisen – men hvor meget kan vi læne os op ad, at nye teknologier fixer klimaet?
  • Den nye kolde krig er en tech-krig og USA og Kina ruster op – hvor stiller det Danmark og Europa?

Mød os til en hyggelig sammenkomst

Hvis du, ligesom os, er taget til Folkemøde, men ikke kan finde IT-Branchen og IT-Paratskibet på den vanlige kajplads i havnen, så er det fordi vi har sendt vores IT-Paratskib på sommertogt under andre himmelstrøg i år.

Men fortvivl ikke – vi er der – også efter debatten. For selvom vi desværre fortsat hverken må kysse, kramme eller give hånd, så må vi trods alt gerne mødes – og det håber vi, at du også har lyst til.

Efter debatten byder IT-Branchen derfor kl. 19.30 på iskolde fadbamser, perlende hvidvin og lidt sprødt og godt til ganen.

Hvis du er på Bornholm og har lyst til at være med til en hyggelig sammenkomst i bedste Folkemøde-stil, så fortæl os det gerne i en mail til Lotte Jensen på loj@itb.dk, så ved vi nemlig, hvor meget vi skal købe ind. Lokationen for sammenkomsten vender vi tilbage med.

Vi glæder os til at gense jer – det bliver anderledes, men fantastisk!

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *