Bliv klædt på til fremtidens ledelse i en digital virkelighed

Gør dig klar til at blive inspireret, få sanserne aktiveret og få netværket til dette års Topledermøde i fantastiske omgivelser på Kragerup Gods på Sjælland.

Dansk erhvervsliv er tilbage på fuldt blus, og det er nu tid til at se fremad i en verden, der er domineret af høj hastighed og nye mega trends.

Netop at se fremad vil der blive mulighed for ved årets Topledermøde, hvor Kragerup Gods danner rammerne om en dag fyldt med inspirerende oplæg og berigende netværk.

Se programmet og tilmeld dig her

Masser af inspirerende indlæg

Temaerne for årets Topledermøde tæller bl.a. fremtidens arbejdsplads, og hvordan den skaber plads til nye arbejdsformer med fokus på effektivisering.

Du vil også få indblik i mega trends, der giver kendskab til, hvad der rør sig på markedet de næste mange år. Oplægsholderne vil inspirere dig som leder med nye redskaber og viden, og vi lover, at du går hjem med ’food for thought’.

I løbet af dagen vil der være rig mulighed for netværk og dialog med de andre deltagere.

Topledermødet er en kærkommen lejlighed til at udveksle spændende idéer og tanker med ligesindede fra IT-Branchen.

Mødet er til for både store og små virksomheder, ligeledes deltager flere store erhvervsvirksomheder fra vores CIO Transformation Board. Det centrale er blot, at der dannes rum for udvikling på tværs af virksomheder, leder-til-leder.

Tid til refleksion og hinanden

Topledermødet finder i år sted på Kragerup Gods nær Ruds Vedby. Godset ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er tid til fordybelse og uforstyrret samtale. Sanserne kan få frit spil, da du vil få rig mulighed for at opleve den skønne natur og godsets over 400 år gammel historie.

Gå ikke glip af enestående mulighed for at blive klædt på til fremtidens ledelse i en digital virkelighed.

Topledermødet har oplevet stor efterspørgsel, hvorfor der kun er få pladser tilbage. Vær sikker på, at du når at få billet ved at tilmelde dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *