4.092 kills skabte glæde – Se billederne

Med 4.092 kills og 1.620 headshots var IT-Branchens CSGO-turnering ”Supremacy – Det er ik’ for sjov” en kæmpe succes.

4.092 kills skabte glæde

Deltagerne strømmede ind fra hele landet, da IT-Branchen sammen med Astralis Nexus igen lagde lokaler og EDB-maskiner til branchens Altafgørende-Skydning-Og-Granatkast-På-Datamat-Turnering-For-Mega-Seje-IT-Virksomheder – også kaldet: Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov).

Mange tror, at it-specialister er et stille og måske lidt indadvendt folkefærd. Men det er i hvert fald ikke rigtigt, så snart de får virtuelle våben i hænderne.

I løbet af en fantastisk og actionmættet eftermiddag og aften blev der leveret intet mindre end 1.620 headshots, sprængt 46 bomber (77 defuses) og skudt 4.092 it-folk. En stor succes!

Fra IT-Branchen skal der lyde en stor tak til CGI, Computerworld IT-Jobbank, CoworkIt, EG, FiberLAN, Fortem, Hesehus, Infomedia, KPMG og Pentia for en helt igennem mindeværdig CSGO-turnering.

Flere vindere

Den helt store vandrepokal for Supremacy 2023 blev vunder af Hesehus efter en ekstrem tæt finalekamp mod de forsvarende mestre fra KPMG. En kamp der endte 16-14 til Hesehus.

I B-rækken vandt Pentia, mens Fortem tog sejren i C-rækken.

Du kan se stats på de enkelte spiller her og for de enkelte kampe her.

Der var også en række ekstra præmier, der blev uddelt på dagen. CGI vandt prisen for ”Best Skin”, da deres firmaoutfit overstrålede alle andres.

CoworkIt vandt ”GG Dominator”-prisen for at skabe en helt fantastisk stemning, mens Fiberlans Team Brun Sovs vandt ”Best knife potential”, fordi de havde det største forbedringspotentiale af alle hold.

Vi glæder os allerede til 2024, hvor næste Supremacy bliver afholdt. Mere information om dette følger – og så må vi se, om det på det tidspunkt ikke er CS2, vi skal skydes i.

Du kan se finalekampen relive på YouTube:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *