Så er shortlisten klar

26. august kåres vinderne af Danish Digital Awards, og flere af vores digitale bureauer er med i årets juryer og i vinderfeltet.

Så er shortlisten klar

Danish Digital Award hylder de digitale helte ved at præmiere Danmarks bedste digitale projekter, og igen i år er der masser af gode cases med på shortlisten.

Som Danish Digital Award skriver på deres hjemmeside, er vi kommet langt siden dengang, digitalt arbejde var begrænset til reklamekampagner tilsat strøm.

I dag skal de marketing- og digitalt ansvarlige kunne udvikle og drifte mere komplekse og forretningsorienterede digitale løsninger. Det betyder, at investeringer i stadig mere teknologi og indhold, bliver en forretningskritisk opgave for mange virksomheder og organisationer.

Den udvikling bidrager Danish Digital Award positivt til ved at udpege de bedste i klassen til inspiration for de mange, og derfor er IT-Branchen også stolt medsponsor af eventet ligesom flere af vores digitale bureauer fra vores bureauledernetværk og UX-udvalg er med i de forskellige juryer.

Nu glæder vi os bare til at se, hvem der vinder de forskellige kategorier på torsdag d. 26. august ved det stort anlagte awardshow på Villa Copenhagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *