Flere priser til IT-Branchens medlemmer

IT-Branchens medlemsvirksomheder kunne gå hjem med både guld, sølv og bronze til Danish Digital Award 2022. Et fantastisk skulderklap til godt digitalt håndværk.

Flere priser til IT-Branchens medlemmer

Danish Digital Award har til formål at synliggøre det mest inspirerende, effektive og veludførte digitale arbejde. Eller som de selv skriver:

Vi vil hylde de rigtige helte.

Her i IT-Branchen kunne vi ikke være mere enige i det formål, og derfor er vi ligesom Microsoft, Meta og KPMG da også partnere på Danish Digital Awards.

Vi tror nemlig på, at marketingafdelingen ikke længere kun skal tænke i kampagner, men også skal mestre længerevarende indsatser på digitale platforme.

En udvikling der betyder, at digitale kompetencer samt investeringer i stadig mere teknologi og indhold bliver en forretningskritisk opgave for mange virksomheder og organisationer.

Tillykke til vores gode medlemmer

2. juni blev det helt store awardshow så afholdt på Tivoli Hotel, og hvor aftenen bød på flere flotte priser til vores gode og dygtige medlemmer.

Immeo vandt både guld og bronze i kategorien “System Platforms and Architecture”.

Guldet kom hjem, fordi de havde hjulpet Deloitte med at udvikle en cloud baseret app FACT, der optimerer hele værdikæden for udarbejdelsen af finansielle rapporter og hver dag påvirker arbejdet positivt for de mere end 1.000 involverede revisorer.

Bronzen fik de, fordi de havde hjulpet forsyningsselskabet EWII med at blive Danmarks stærkeste og mest kundevendte forsyningssupermarked indenfor vand, varme, strøm og internet.

En anden guldvinder var Khora i kategorien ”Creative Use Of Technology”. De havde på vegne af Region Hovedstaden udviklet en Virtual Reality løsning, der kan hjælpe folk, der lider af hallucinationer og skizofreni.

Pentia vandt sølv i kategorien ”Public Sector and Government”. Mere end 750.000 danske husstande får hvert år boligstøtte, fordi de har brug for hjælp til at betale huslejen. Men ansøgningen var både uoverskuelig og svær at udfylde korrekt. Derfor udviklede Pentia en nu løsning, så man blot skal bekræfte data i stedet for at indtaste alt på ny.

Sidst men bestemt ikke mindst vandt Custimy.io bronze i kategorien ”Startups”.

De vandt fordi de løser et problem i markedet ved at demokratisere adgang til CDP-software for SMV’er, som normalt kun er tilgængeligt for de store virksomheder.

Juryen var samtidig enig om, at Custimy’s medarbejdervækst, funding og tidlig værdiansættelse bekræfter, at vi har med en hurtigt flyvende raket at gøre.

IT-Branchen ønsker vores stærke og dygtige medlemmer et stort tillykke med de flotte priser!

Du kan se billeder fra Award Showet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *