Der var en lugt af brændte dæk

Der var igen masser af fart, højt humør og ikke mindst lugten af brændte dæk, da IT-Branchens medlemmer havde sat hinandens biler stævne på Jyllandsringen.

Der var en lugt af brændte dæk

For andet år i træk havde IT-Branchen inviteret medlemmerne forbi til Raceday på Jyllandsringen.

Som sædvanligt startede dagen med en god tapasfrokost, hvorefter der var et par faglige indlæg.

Det første indlæg var fra MB Racing, hvor to af deres topmekanikere fortalte om, hvordan de brugte data til at optimere bilerne og racerkørernes performance – og hvor et par af deltagerne efterfølgende fik mulighed for at komme ud og køre en runde med racerkøreren Ronnie Bremer.

Efterfølgende var der indlæg fra foreningen ElbilBy, der støtter op om nye teknologier og bæredygtig transport. Til racedayen havde de ikke bare skaffet nogle af de nyeste elbiler, men også skaffet verdens ældste masseproducerede elbil fra 1914, som man også kunne få en tur i. En bil der trods sine over 100 år på bagen, stadig har batteritid til 3-4 timers kørsel.

Efter oplæggene blev der gennemgået lidt teori, hvorefter de kom på træningsbanen for at øve øve slalomkørsel, bremseteknik og glatbanekørsel.

Dagen sluttede af med fri leg, hvor man i sin egen bil kunne få lov at give den fuld gas på racerbanen.

“Det er en fantastisk oplevelse og sjovt at se, hvordan nogle medlemmer kommer for køre ræs, og andre for det jordnært fornuftige i at teste deres familiebil på det køretekniske anlæg. Begge behov imødekommes i så fin stil. Vi ses næste år,” udtaler Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice i IT-Branchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *