Sådan undgår du trippelbeskatning som selvstændig it-konsulent

SKAT har øget fokus på, om en konsulent i skattemæssig forstand er selvstændig eller lønmodtager. Deltag i dette webinar og bliv klogere på hvordan du undgår tripplebeskatning.

Her er de mest efterspurgte it-kompetencer

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Flere af IT-Branchens selvstændige konsulenter oplever øget interesse fra SKAT. SKAT kontrollerer p.t. intensivt om branchens mange it-konsulenter er selvstændige, eller om dine kontrakter, din adfærd og instruktion omkring arbejdets udførsel eller de i din virksomheds afholdte udgifter i stedet gør, at du er at betragte som ansat hos den kunde du arbejder for, eller den platform du får formidlet opgaver gennem.

En afgørelse som kan have stor økonomisk betydning for dig, dit selskab og din kunde og samarbejdspartnerne. Derfor inviterer vi til webinar om konsulentaftaler, hvor vi sætter vi fokus på, hvordan du undgår trippelbeskatning og lærer af ”best-practise”, når du arbejder som selvstændig it-konsulent.

Derudover giver vi dig en grundig introduktion til, hvordan får mest muligt ud af dit medlemskab i IT-Branchen.

Tirsdag den 16. april 2024, kl. 09.00 – 10.00
WEBINAR

Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet

Oplægsholder er Maria Hygum Fleischer, Senioradvokat (H), LL.M hos DAHL Advokatpartnerselskab

Maria Hygum Fleischer har mange års erfaring inden for det skatteretlige område, og hendes primære speciale er førelsen af sager vedrørende skat, moms og afgifter i det administrative klagesystem og ved domstolene. Hun bistår på alle stadier af konflikter og tvister med skattemyndighederne; ved skattemyndighedernes indledende forespørgsler og undersøgelser, ved løbende strategiske overvejelser, samt ved selve førelsen af klage- og retssagerne.