Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov)

Så er det igen blevet tid til IT-Branchens hyggelige Counter Strike-turnering, hvor it-virksomheder dyster om vel nok it-branchens mest ærefulde titel og ikke mindst håneret.

Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov)

Dato & tidspunkt

Lokation

Astralis Nexus, Vesterbrogade 3, 1620 København V, Tivoli Hjørnet

Det er nu, du skal samle dine kollegaer, da I nok sjældent får så gode muligheder for at dele øretæver ud, hygge jer med de andre gode medlemmer fra IT-Branchen og få en helt igennem fantastisk aften.

Da vi deler holdene op efter deres CSGO-erfaring, er der ingen krav til, hvor meget eller lidt, man har spillet inden turneringen. I skal nok møde nogen på samme niveau.

SKRIV TIL RUNE FICK HANSEN PÅ MAIL RFH@ITB.DK, HVIS DU VIL MED NÆSTE GANG

Blod, granater og ære

Med Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov) lover vi i samarbejde med Astralis Nexus en aften med højt humør, god stemning og sjove aktiviteter – og vigtigst af alt: Masser af Counter Strike.

Turneringen foregår fysisk på Astralis Nexus, lige på hjørnet ved Tivoli, og der er plads til 16-20 hold med fem spillere på hvert hold.

Alle hold garanteres fire Bo1-kampe og vi inddeler efter bedste evne holdene efter, hvor erfarne de er, så der kommer flest mulige tætte kampe.

Et hold består af fem spillere, men der er mulighed for at registrere op til fem reservespillere, så holdet kan bestå af op til 10 spillere inkl. træner.

Skyd din konkurrent eller kollega

Selvom Supremacy 2023 (det ik’ for sjov) bestemt ikke bare er for sjov, så sørger vi for en super oplevelse for både deltagere og evt. medrejsende fans.

Det hele starter kl. 15, hvor der vil være et kort indlæg fra co-founder af Astralis, Jakob Lund Kristensen, inden vi sætter os ved maskinerne og får varmet op.

Alt nødvendigt gamerudstyr er der, men man er naturligvis velkommen til at medbringe eget keyboard, mus og headset. På selve dagen vil der også være teknisk personale, der kan hjælpe med opsætning, etc.

I løbet af dagen vil der være snacks, øl, vand, sodavand og kaffe ad-libitum ligesom vi sørger for lækre sliders omkring aftensmadstid.

Hvis du har spørgsmål til det tekniske setup, turneringsform, mulighed for streaming, etc. så stiller du det bare direkte på vores Supremacy 2023 Discord-kanal.

Hvor: Hos Astralis Nexus, Vesterbrogade 3, 1620 København V, Tivoli Hjørnet.
Hvornår: Den 16. marts kl. 15-22. Ankom gerne fra kl. 14:30 så vi kan få gang i turneringen hurtigst muligt.
Pris: Det koster 1.500 kr. per hold man tilmelder, og man skal være medlem af IT-Branchen for at kunne deltage. Men så er man også garanteret fire CSGO-kampe, mad, snacks, drikke og en rigtig god oplevelse for hele holdet.
Præmie: Ud over den kæmpe ære, det er at vinde Supremacy, vil man som samlet vinder af turneringen også få virksomhedens navn på den helt enormt store og flotte vandrepokal, som et evigt minde om holdets helt ufattelige evner.

Derudover vil vi uddele lidt forskellige publikumspriser. Men mere om dem senere 🙂

Håber vi ses til IT-Branchens Altafgørende-Skydning-Og-Granatkast-På-Datamat-Turnering-For-Mega-Seje-IT-Virksomheder – også kaldet: Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov).