Sådan laver du ny forretning på klimadata fra dine it-løsninger

På dette webinar vil du som it-leverandør blive klogere på gældende og kommende krav fra både kunder og lovgivning vedr. data om ressourceforbrug og klimaaftryk fra dine it-løsninger og -services.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Flere og flere virksomheder verden over giver sig i kast med den bæredygtige omstilling, og også i Danmark er der et stærkt stigende fokus på miljø og klima, sociale og ledelsesmæssige forhold (ESG) i virksomhederne. Samtidig mødes virksomhederne af en række skærpede krav til bæredygtighedsrappor­tering.

Der er derfor behov for at få styr på klimadataet fra hele livscyklussen for dine it-løsninger og -services, hvis du fortsat vil være relevant i markedet samt leve op til lovgivningen på området.

Vi stiller på dette webinar skarpt på, hvad den seneste udvikling inden for bæredygtighed og grøn omstilling har og får af betydning for it-sektoren. Derudover vil du på webinaret få inspiration til og konkrete eksempler på, hvordan du som it-leverandør møder de stigende kunde- og lovgivningsmæssige krav til klimadata på dine it-løsninger og -services, så du kan styrke din virksomheds konkurrencekraft og vækst.   

Torsdag den 11. april 2024, kl. 09.00 – 10.30
WEBINAR


PROGRAM:

 • Velkommen
  v. chefkonsulent Troels Johansen, IT-Branchen
 • Sustainability in IT: What are vendors getting right, and how can we all prepare for the next 5 years?
   v. Principal ESG Analyst Elsa Nightingale, Canalys
 • Kundekrav til grønne it-leverancer og dokumenteret klimatryk på fakturaniveau
  v. Head of IT Procurement Henrik Bruun-Pedersen, Ramboll
 • Carbon calculator på it-services
  v. Senior Vice President Sofia Lisa Dinesen, GlobalConnect
 • Sådan kan du som leverandør leve op til kundernes nye, grønne krav, differentiere dine it-løsninger og samtidig lave ny forretning på klimadataservices
  v. medstifter og Head of Business Development Thomas Mardahl, Rejoose
 • Q&A
 • Opsamling og tak for i dag