Raceday 2024: Racerkører for en stund

Kom med når IT-Branchen endnu engang giver den gas på Danmarks største racerbane!

Dato & tidspunkt

Lokation

FDM Jyllandsringen i Silkeborg

Vi gentager succesen og afholder IT-Branchens Raceday! Denne gang som racerkører for en stund!

Racerkører for en stund starter med, at du får en grundig instruktion i banens ideallinjer, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, ligesom teknikken i racerbilen bliver gennemgået. Herefter bliver du fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko. Og så går det ellers løs på banen, hvor du sætter dig bag rattet i din helt egen Scirocco Racer. De første omgange køres efter en pacecar, som viser teknikken og ideallinjerne på banen.

De næste omgange får du selv lov til at give fuld gas og mærke udfordringerne ved at være racerkører.

Efter denne fantastiske oplevelse får de hurtigste racerkørere en tur med en erfaren racerkører bag rattet. Du bliver passager i en åben, to-sædet Peugeot Spider og så går det ellers i fuld fart rundt på banen.

Til slut får vi lov til at afprøve vores egne biler på banen. Det kommer til at gå stærkt…….rigtig stærkt!

Porsche Århus kommer med deres nyeste Porsche modeller som kan afprøves hele dagen igennem. De har i vanlig stil medtaget en række præmier til de racerkørere der gør sig bemærket.

Det koster kr. 750,- ekskl. moms pr. person at deltage. Prisen dækker hele Raceday. Der er begrænsede pladser og tilmelding er påkrævet. Der kan max deltage 1 personer per virksomhed.

Vi inviterer til Raceday i samarbejde med Ingram Micro og Panzerglass.

IT-Branchens Raceday 2024
Torsdag den 16. maj 2024, kl. 11.00 – 17.30
FDM Jyllandsringen i Silkeborg


PROGRAM

11.00 – 11.15
Ankomst

11.15 – 12.00
Velkomst, tapasplanke og drikkelse

12.00 – 13.00
Indlæg ved Teleselskabet 3: Fuld fart på 5G
Teleselskabet 3 er i gang med at udbygge 5G-netværket. I løbet af første kvartal er de færdige med at opgradere deres eksisterende netværk, mens de stadig udbygger yderligere. Det gør de for at sætte turbo på danskernes trådløse internet, men 5G kan gøre meget mere end at muliggøre streaming af dit yndlings-grand prix i 8k-opløsning hjemme fra sofaen. Med 5G kan man nemlig transportere enormt meget mere data mellem to punkter på langt kortere tid. Tænk på det, som at man går fra et køre på en et-sporet vej til i stedet at have otte eller ti spor. Meget mere trafik kan flyde igennem og dét langt hurtigere. Grundet dette fremskridt nedbringer man også den tid, der går fra at data bliver sendt til den er modtaget. Latency, som det kaldes, bliver markant kortere, hvilket på længere sigt vil revolutionere alle typer af funktioner, hvor det er nødvendigt at en maskine parerer ordre med så kort varsel som muligt. For eksempel hvis en selvkørende bil skal tage et skarpt sving på Jyllands-Ringen. Vær med når Sander Lindegren, Head of Radio Network Roll-out fra 3, tuner din forståelse af, hvad et 5G-netværk er i stand til – både på og uden for kørebanen.  

13.00 – 13.45
Briefing i bane, sikkerhed og og ideallinjer på banen

13.45 – 14.00
Omklædning til køredragt og introduktion til Scirocco racer

14.00 – 15.25
Kørsel bag pacecar for idealinjer
5 omgange kør selv i VW Scirocco (3 personer pr. bil)

15.25 – 16.15
Chaufførerne fra de 3 hurtigste biler får high speed tur i Peugeot Spider racerbil (9 personer i alt)

16.15 – 17.30
Fri leg i egne biler og Porsche biler

17.30
Tak for i dag