Vrooooomm!!

Der blev ikke sparet på dækkene eller holdt igen i svingene, da IT-Branchen afholdt Raceday på Jyllandsringen.

IT-Branchens Raceday 2019

Der var masser af smil, snak og køreglæde, da en række medlemsvirksomheder var forbi IT-Branchens Raceday på Jyllandsringen for at teste deres egne biler og kørerevner på racerbanen.

Dagen startede med frokost og oplæg fra Tesla om, hvor langt man egentligt var kommet i forhold til førerløse biler og den dertilhørende software, hvis man ikke skulle tage hensyn til den eksisterende lovgivning.

”Det er ret imponerende at høre og se, hvad bilerne allerede kan i dag, hvis de bare fik lov til det. Med lidt mere politisk velvilje kan vi i Danmark rykke enormt langt på den her agenda, og få en langt mere effektiv, miljøvenlig og sikker trafik end i dag,” udtaler Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice i IT-Branchen.

Køreteknik og fri leg

Efter oplægget blev deltagerne enten sendt på landevejen for at prøve diverse Teslaer eller kom på træningsbanen, hvor de kunne øve slalomkørsel, bremseteknik og glatbanekørsel.

Dagen sluttede af med fri leg, hvor man i sin egen bil kunne få lov at give den fuld gas på racerbanen.

”Vi er en branche, der lægger mange kilometer på landevejene. Så det er godt, at vi en gang i mellem kommer ud og får trænet vores færdigheder. At de så slutter af med lidt fri leg, var jo bare icing on the cake,” fortæller Claus Nyboe, adm. direktør i AutoIT og Biltorvet.

Kom med til næste år

Interessen for IT-Branchens Raceday var så stor, at vi allerede har lagt en ny Raceday i kalenderen 14. maj 2020.

Du kan tilmelde dig her. Der er begrænset antal pladser, da vi gerne vil sikre, at alle får god tid på banen til fri leg.