Præsentation af ny D17-kontrakt: Større fleksibilitet for it-leverandører

Vi kan nu præsentere den nyeste version af D17-kontrakten, som er den mest udbredte standardkontrakt for it-drift.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Den nye version af D17-kontrakt giver leverandørerne mere fleksibilitet og mulighed for at tilpasse sig det hurtigt skiftende teknologiske landskab. Den giver samtidig kunderne en klar forståelse af ansvarsfordelingen, når det gælder tredjepartsydelser – f.eks. SaaS-løsninger på ”as is” vilkår.

Dog stiller den nye version af D17 krav til implementeringen hos den enkelte leverandør. F.eks. skal leverandøren fremover have udarbejdet et bilag, der håndterer de muligheder, kontrakten giver.

IT-Branchen og DAHL Advokatpartnerselskab inviterer til webinar, hvor den nye D17-kontrakt præsenteres. Der vil også blive guidet i praktisk brug ift. tredjepartsydelser.

Webinaret faciliteres af Claus F. Sørensen, Certificeret IT-advokat og General Counsel hos itm8 A/S samt Tim Krarup Nielsen, Certificeret IT-advokat og partner hos DAHL Advokatpartnerselskab. Begge har deltager i udarbejdelsen af D17.


Tirsdag den 6. februar 2024, kl. 10.00 – 11.00
Afholdes som webinar

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage i webinaret. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.