Netværk Jylland: Møde #5

Til dette netværksmøde vil Delegate give os indblik i, hvordan du kan drive vækst i et konkurrencepræget market.

Dato & tidspunkt

Kategori

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk

I inviteres hermed til møde nr. 5 i Netværk Jylland

Denne gang er det Delegate som byder velkommen under teamet Digitalforestillingskraft.

På mødet skal det handle om Digital Forestillingskraft. Kan du udnytte, udvikle og iværksætte det som du ikke kan forestille dig? Nej, sikkert ikke. Den individuelle og organisatoriske digitale forestillingskraft er fundamentet som din virksomheds fremtid bygges på. Dine beslutninger og prioriteringer i relation til innovation, strategi og forretningsudvikling er defineret, af forestillingskraften, om du vil det eller ej.

Jakob Schou, som er adm. direktør i Delegate indleder mødet med en fortælling om “Rejsen” fra 55 til 110 medarbejdere på tre år. Nøgletal er fulgt med, teamet arbejder benhårdt og ligger stadig i top tre i Great Place to Work.

Jacob kommer desuden ind på recepten for et IT konsulenthus, og hvordan Delegate arbejdet med ”Digital Forestillingskraft”

Gæstetaler på dagens netværksmøde er Erhvervsforsker, Reimer Ivang, Ph.D. Med en baggrund som Lektor og Forskningsgruppeleder på AAU, har Reimer arbejdet hele sin karriere med digitalisering, digital transformation og udarbejdelse samt implementering af digitale forretningsorienterede strategier. Reimer er kendt i dansk erhvervsliv som serieiværksætter, konsulent, bestyrelsesmedlem og naturligvis foredragsholder og keynote speaker.

Digital forestillingskraft er en ny måde, at tænke på som er udviklet af Professor Claus Rosenstand og Ph.D., Erhvervsforsker Reimer Ivang. Det er en kraftfuld ny tilgang til digitalisering som øger sandsynligheden for, at du kommer helt igennem den digitale transformation. Digital forestillingskraft er kort og godt evnen til, at forestille sig fremtidige scenarier hvor digitale teknologier anvendes til at skabe værdi i tæt samarbejde med forretningen.
Reimer Ivang tager udgangspunkt i forskellige udviklinger inden for digitalisering i private organisationer og afslutter med konkrete eksempler på områder, hvor digital forestillingskraft sikrer de bedste løsninger og dermed sund forretning.


Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 09.00 – 11.30

Afholdes hos Delegate

Novi, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø
Tilmeld dig her