E-Mountainbiketur og middag i Shelter 214

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og bliv guidet rundt i Hareskoven, Nørreskoven og Jonstrup Vang. Det kan være stærkt vanedannende og der er risiko for at blive beskidt, men du får et kæmpe smil på læberne.

Dato & tidspunkt

Lokation

Gammel Hareskovvej 321, 3500 Værløse

Vi inviterer endnu engang til en uforglemmelig dag i Hareskoven, Nørreskoven og Jonstrup Vang sammen med os og en række af vores andre gode medlemmer.

Mountainbike United stiller op med nyeste e-mountainbikes, så selv de der ikke er i topform, kan være med på de smukkeste spor i skoven. 

Der er begrænsede antal e-mountainbikes, så har du mere lyst til at cykle på almindelig mountainbikes, er der også mulighed for det. Ligesom du også kan tage din egen mountainbike med.

Onsdag den 10. maj 2023 kl. 15.00 – 20.30
Gammel Hareskovvej 321, 3500 Værløse

Bliv guidet rundt i de smukke omgivelser i Værløse af Mountainbike United’s CEO Morten Kamp Schubert som også er manden bag det førende Digitale Mountain Bike community – Mountainbike United™. Turen sluttes med middag hos Shelter 214 i Værløse midt i den stårslåede natur.

For at gøre turen endnu bedre så download app’en Mountainbike United™ så vil der også være en digital guiding af turen samt et overblik over alle deltagere realtime mens vi cykler.

Arrangementet er kun for medlemmer af IT-Branchen og det er gratis at deltage. Der er begrænsede pladser – max 2 pr. virksomheder – og tilmelding er påkrævet. Der et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu!